Τμήμα Νοσηλευτικής ΑΤΕΙΘ

21 Μαρτίου 2018  Καθηγητές : ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ                   21 Μαρτίου 2018  Καθηγητές : ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ                   20 Μαρτίου 2018  Καθηγητές : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (εργ.2)                  16 Μαρτίου 2018  Καθηγητές : ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΠΑ ΕΝΣΤΑΣΗ                  15 Μαρτίου 2018  Καθηγητές : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ                  
Ανακοινώσεις Καθηγητών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Σας καλωσορίζουμε στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.
Βασικός στόχος του Τμήματος είναι η άρτια εκπαίδευση των φοιτητών/τριών αλλά και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για επιτυχημένη επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη ώστε οι φοιτητές/τριες μας να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας, των επαγγελματικών φορέων εσωτερικού και εξωτερικούκαι στις επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στη Νοσηλευτική.
Κατά το σχεδιασμό του Προγράμματος ελήφθησαν υπόψη κοινωνικές ανάγκες, όπως η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών υγείας, η ανάγκη παροχής φροντίδας σε ασθενείς από διαφορετικά κοινωνικά και πολιτιστικά περιβάλλοντα, η ανάγκη εξοικείωσης με την τεχνολογία κατά τη φροντίδα ασθενών κτλ.
Στην ιστοσελίδα του Τμήματος θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών, το περιεχόμενο σπουδών, τα μαθήματα ανά εξάμηνο αλλά και χρήσιμες χρηστικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη φοίτηση των φοιτητών /τριών μας.
Ελπίζουμε ότι με το Νέο Πρόγραμμα οι φοιτητές/τριες μας θα οπλίσουν τη φαρέτρα τους με ένα ανταγωνιστικό πτυχίο που θα τους επιτρέψει να παρέχουν ποιοτική νοσηλευτική φροντίδα σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας και εάν βρεθούν.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά!
Η πρόεδρος του τμήματος
Δρ. Αλεξάνδρα Δημητριάδου.

ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Αναρτήθηκε στις 21 Μαρτίου 2018
Το μάθημα Λοιμώξεις στο Χώρο Παροχής Υγείας θα πραγματοποιηθεί για αύριο Πέμπτη 22/3/2018 στις 10 π.μ.


Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε στις 21 Μαρτίου 2018
Καλούνται οι φοιτητές που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ όπως το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/2018 περάσουν απο το κεντρικό γραφείο ΕΣΠΑ ( κο Μανώλη) για να πάρουν τις νέες συμβάσεις τους. Αφού τις υπογράψουν, θα τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο τους και θα υπογράφουν απο τους αρμόδιους του νοσοκομείου.

Επίσης καλούνται οι κκ Σεϊρεκίδου και Ξημιτούδη όπως επικοινωνήσουν με mail με τον κο Κουκουρίκο σήμερα.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (εργ.2)

Αναρτήθηκε στις 20 Μαρτίου 2018
Το εργαστήριο της Βασικής Νοσηλευτικής του Β΄ εξαμήνου στο εργαστήριο 2 με τις κ.κ. Κουταλάκη και Λιαμοπούλου για αύριο 21/3/2018 θα ξεκινήσει στις 10:00 (κι όχι στις 9:00), λόγω της Συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος.

Η Καθηγήτρια: Πολυξένη Λιαμοπούλου

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΠΑ ΕΝΣΤΑΣΗ

Αναρτήθηκε στις 16 Μαρτίου 2018
Συνήλθε την 14-3-2018 και ώρα 12:15 η επιτροπή πρακτικής άσκησης για να εξετάσει την ένσταση της φοιτήτριας Μαλλούδη Ελένης για τη σειρά επιτυχόντων για ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Μετά απο λεπτομερή εξέταση των διακαιολογητικών της, η επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει να κάνει δεκτή την ένστασή της και με σύνολο μορίων 84,33, την κατατάσσει στην 6η θέση της γενικής κατάστασης των επιτυχίντων. Η σειρά των επιλαχόντων διαφοροποιείται ως εξής:
16.Σαββαϊδου Σοφία
17.Καραγιαννίδου Χ
18.Κουντούδη Σ
19.Τσαχουρίδου Ε
20.Κατσαμάκη Α

Η επιτροπή Πρακτικής άσκησης

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Αναρτήθηκε στις 15 Μαρτίου 2018
Καλούνται οι φοιτητές, που θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις για ανάληψη θέματος πτυχιακής εργασίας, να επισκεφτούν μέχρι την Κυριακή 18/3/2018 την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php και να συμπληρώσουν τα αιτούμενα στοιχεία.

Η ηλεκτρονική βάση θα ανοίξει αύριο Παρασκευή 16/3/2018 στις 10 π.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα Νοσηλευτικής Ειδικοτήτας

Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αναρτήθηκε στις 15 Μαρτίου 2018
ΠΡΟΣΟΧΗ !! Καλούνται οι φοιτητές που θα ασκηθούν στο Νοσ.Παπαγεωργίου όπως συμπληρώσουν το έγγραφο που επισυνάπτεταιστο μήνυμα αυτό ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Κατέβασμα

Έγγραφα μόνο για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Αναρτήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018
Αποκλειστικά για τους φοιτητές που θα ασκηθούν στο Παπαγεωργίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους και τα επισυναπτόμενα έγγραφα.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Κατέβασμα

ΕΣΠΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ

Αναρτήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018
Καλούνται οι επιτυχόντες του ΕΣΠΑ όπως προσκομίσουν τα συνημμένα της δήλωσης ατομικών στοιχείων μέχρι τη Δευτέρα 19/3/18 και ώρα 13:00(οχι τελευταία στιγμή.
Δήλωση ατομικών στοιχείων υπάρχει σε προϋγουμενη ανακοίνωση για αυτούς που δεν την έχουν συμπληρώσει σωστά ή έχει μουτζούρες.
Χρειάζεται και η συμπληρωση της βεβαίωσης εργοδότη(επισυνάπτεται)απο το νοσοκομείο. Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν είναι να φτάσουν γρήγορα στα νοσοκομεία οι φάκελλοι με τα ονόματα.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Κατέβασμα

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ

Αναρτήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΙς 12:30 ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3/18 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκε στις 13 Μαρτίου 2018
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ 14/3/2018 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Κατέβασμα


Παλιές ανακοινώσεις

Θέμα Ημερομηνία Ανακοίνωση Κατέβασμα
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ12 Μαρ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολούθησαν την ημερίδα "Η φροντίδα του δέρματος ασθενών με καρκίνο" στο Θεαγένειο την 1η Μαρτίου μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης από το γραφείο της κας Λαβδανίτη την Τρίτη 13/3/2018 από τις 10.30 π.μ.
ΜΑΘΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ (Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ)12 Μαρ 2018Οι φοιτητές της δεύτερης ομάδας των Α΄Βοηθειών θα παρακολουθήσουν το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ στις 12.00 την Τρίτη 13/3/2018 αντί για την Τετάρτη.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ERASMUS 09 Μαρ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.03.2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 2 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ERASMUS
ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ06 Μαρ 2018ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 6

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 6

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 6

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ 8
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ06 Μαρ 2018ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 10-12.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ06 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ κατά το χρονικό διάστημα 1/4/2018 - 30/9/2018 να επισκεφτούν, από την Τετάρτη 7/3/2018 μετά τις 15:00 την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/kritiria.php προκειμένου να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Α.Μ. , έτος εισαγωγής, προσωπικό κωδικό) καθώς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η επιλογή τους.
Συγκεκριμένα:
1ον Α, Β,Γ : να συμπληρώσουν το βαθμό της επίδοσης τους (τον δίνει το ΠΥΘΙΑ), τον ακριβή αριθμό των οφειλόμενων μαθημάτων και το ακριβές εξάμηνο φοίτησης τους. Η επιβεβαίωση θα γίνει από την γραμματεία
2ον Εισοδηματικά : θα επιλέξουν την ανάλογη υποκατηγορία , πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2017)
3ον Κοινωνικά : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να ενταχθούν στα κοινωνικά κριτήρια να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την υποκατηγορια οπου υπαγονται και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το συνολικό δηλωθέν εισόδημα του οικονομικού έτους 2017 (εκκαθαριστικό του 2017) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4ον . στην συνέχεια εκτυπώνετε τη δήλωση
5ον. Υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη ΔΗΛΩΣΗ
6ον. Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την αίτηση
7ον Κατεβάζετε και συμπληρώνεται προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ φοιτητή για πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ ( Όσα στοιχεία γνωρίζεται)
8ον. Τα 3τρία εκτυπωμένα έντυπα (δήλωση και αίτηση και δήλωση ατομικών στοιχείων φοιτητή) μαζί με τα έγγραφα που πιστοποιούν τα κριτήρια που επικαλείσθε, θα τα καταθέσετε στη γραμματεία του τμήματος μέχρι την Δευτέρα 12/3/2018 και ώρα 12:00 π.μ
Αιτήματα ένταξης που έχουν υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά χωρίς να κατατίθενται στην γραμματεία τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, ΔΕΝ αξιολογούνται

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ 15

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης
Κατέβασμα
Πρακτική άσκηση 2ο Βήμα επιλογή Θέσεων πρακτικής άσκησης σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης06 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που έκαναν το 1ο βήμα και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην πρακτική άσκηση κατά το χρονικό διάστημα 1/4/18 έως 30/9/18 , όπως δηλώσουν το όνομά τους (2ο Βήμα επιλογή θέσης πρακ άσκησης) αύριο Τετάρτη 7/3/18 στις 10:00πμ.Θα επιλέξουν μια απο τις 26 θέσεις πρακτικής άσκησης που έχουν απομείνει ( και μόνο αυτές τις 26) στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης στο επισυναπτόμενο αρχείο αναφέρονται τα ονόματα των φοιτητών/τριων που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση πρακτικής. Αυτοί ΔΕΝ θα κάνουν καμμιά ενέργεια, δεν θα πάρουν μερος στη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.
Στη διαδικασία επιλογής θέσης μπορούν να συμμετέχουν και αυτοί που δεν βρήκαν θέση σε περιφερειακά νοσοκομεία.
Κατέβασμα
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΣΠΑ06 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ να διαβάσουν προσεκτικά τα κριτήρια που απαιτούνται. Οι θέσεις που θα δοθούν για το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο είναι 15. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις.Κατέβασμα
Πρακτική άσκηση Περιφερειακά Νοσοκομεία02 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση πρακτικής άσκησης σε περιφερειακά νοσοκομεία όπως επικοινωνήσουν με αυτά και να τους πουν να ανεβάσουν τις θέσεις στον άτλαντα. Οι φοιτητές αυτοί είναι : Γαληνά,Γκιοργκίεβα, Σπανδώνη, Διαμαντίδου,Καραγιαννίδου, Κώτσου, Αβραμοπούλου,Ξημιτούδη,Οσμάν Σεδέφ, Αγκο Μελίζ,Παπαχαραλάμπου,Σκαμπαρδώνη, Κοκκίνου, Δέλλιου. Να ενημερωθεί και η επιτροπή πρακτικής άσκησης.

Επίσης οι φοιτητές Κατσαμάκη, Πέτκα, Σαββαίδου, Κωνσταντινίδου, Ξυγιντζή, Τσιόγκας, Μιχαηλίδης, Μωραίτη , Παντελίδου ας επικοινωνήσουν με την επιτροπή πρακτικής για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αν ήδη εχουν και αυτοί εξασφαλίσει θέση να πουνε στο νοσοκομείο να την ανεβάσει στον άτλαντα και συνέχεια να ενημερώσουν την επιτροπή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ01 Μαρ 2018Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ
Οι φοιτητές (ΟΛΟΙ) που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κατά το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο (1/04/2018 -30/9/2018) καλούνται να εγγραφούν στον ΑΤΛΑΝΤΑ (http://atlas.grnet.gr/ )

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://atlas.grnet.gr/Files/StudentManual.pdf.

Για απορίες ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΑΤΛΑΝΤΑ, μέσω online αναφοράς http://atlas.grnet.gr/Contact.aspx. ή στο τηλ 215 215 7860, (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00)

ΑΜΕΣΑ!!
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ERASMUS ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Επιτροπή πρακτικής άσκησης
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ/ΜΕΘ27 Φεβ 2018Την Πέμπτη 1 Μαρτίου το μάθημα της Επείγουσας θα ξεκινήσει στις 15.00μμ και όχι την προγραμματισμένη ώρα λόγω της Ημερίδας που διοργανώνει το εργαστήριο "Φροντίδας Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο" του Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου.

Η Καθηγήτρια
Ε. ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ26 Φεβ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Κουρκούτα, ότι λόγω ανωτέρας βίας, τα μαθήματα αυτής της εβδομάδας δεν θα πραγματοποιηθούν. Η αναπλήρωσή τους θα γίνει μετά από συνεννόηση με την καθηγήτρια.
Κλινική άσκηση στο ΨΝΘ-Υπενθύμιση25 Φεβ 2018Οι φοιτητές/τριες που πρόκειται να αρχίσουν την κλινική τους άσκηση στο ΨΝΘ θα συναντήσουν τον υπεύθυνο καθηγητή τους στο κυλικείο των ΟΞΕΩΝ στις 8:00.(απο την πλαϊνή είσοδο του νοσοκομείου δεξιά ευθεία προς τα πάνω)
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ21 Φεβ 2018Κατέβασμα
Εργαστήρια Μαθήματος Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Β Εξάμηνο20 Φεβ 2018Καλούνται οι φοιτητές όπως κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο για να πληροφορηθούν τα εργαστήρια του μαθήματος Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Β Εξάμηνο.Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ20 Φεβ 2018ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1-3-2018.
Ενημερωτική συνάντηση των φοιτητών του Β΄εξαμήνου16 Φεβ 2018Καλούνται όλοι οι φοιτητές του Β΄εξαμήνου την Τρίτη 20 /2 και ώρα 9 π.μ.σε ενημερωτική συνάντηση στο αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ (δίπλα στο κυλικείο )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟ14 Φεβ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 10πμ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΕΥΠ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ).
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ14 Φεβ 2018Οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου καλούνται την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 9πμ στις αίθουσες 3 και 4 για ενημέρωση.

Η υπεύθυνη του ΣΤ Εξαμήνου

Ε. ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΑ14 Φεβ 2018Η δήλωση των εργαστηρίων του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/2/2018.
Καλούνται οι φοιτητές που πραγματοποίησαν το 1ο Βήμα να εισέλθουν στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και να δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις των εργαστηρίων.
Οι φοιτητές του Β εξαμήνου ώρα 5:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsB.php
οι φοιτητές του Δ εξαμήνου, ώρα 6:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsD.php και
οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου, ώρα 7:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsST.php
όσοι φοιτητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα μπορούν να απευθύνονται στους υπευθύνους εξαμήνων που είναι οι εξής:
Β΄ εξάμηνο: κος Κουκουρίκος
Δ΄ εξάμηνο: κα Καυκιά
Στ΄ εξάμηνο: κα Μηνασίδου

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
ημερίδα με θέμα: Η φροντίδα του δέρματος των ασθενών με καρκίνο14 Φεβ 2018Το Εργαστήριο "Φροντίδας Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο" του Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: Η φροντίδα του δέρματος των ασθενών με καρκίνο,
που θα γίνει την Πέμπτη 1η Μάρτη 2018 (ώρα: 9πμ -14μμ) στο Αμφιθέατρο του Θεαγένειου Νοσοκομείου

Η Ημερίδα μοριοδοτείται με Διεθνείς Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (International Continuing Nursing Educational Credits-ICNEC) από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΕΣΝΕ, σύμφωνα με τα κριτήρια του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (ICN).
Με τη λήξη των εργασιών της Ημερίδας θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης
Κατέβασμα
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤ13 Φεβ 2018Στις 17.00 (5μμ) θα μπορέσουν να δηλώσουν νοσοκομείο όσοι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου δεν είχαν προλάβει να το κάνουν και ήταν σε εκκρεμότητα. Εάν υπάρχουν φοιτητές που χρωστάνε μόνο εργαστήριο ΜΕΘ παρακαλώ να μου στείλουν inbox. Μόνο αυτοί. Το νοσοκομείο του ΣΤ περιλαμβάνει παρουσίες στη ΜΕΘ και στον Ψυχιατρικό τομέα. Θα κάνετε 10 υποχρεωτικές παρουσίες ΜΕΘ και 10 υποχρεωτικές στον Ψυχιατρικό τομέα. Μόλις τελειώσει η διαδικασία και αφού γίνει διασταύρωση στοιχείων θα αναρτηθούν οι ημερομηνίες έναρξης και αλλαγής των τμημάτων
Η Υπεύθυνη του ΣΤ
Ε.Μηνασίδου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 13 Φεβ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν κλινική άσκηση στο νοσοκομείο, ότι το σύστημα για τις δηλώσεις θα ανοίξει πάλι σε δύο ώρες προκειμένου να δηλώσουν ΜΟΝΟ οι φοιτητές που δεν πρόλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι το εργαστήριο και την κλινική άσκηση του ΣΤ εξαμήνου μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές που έχουν εξεταστεί επιτυχώς στη θεωρία και στο εργαστήριο των μαθημάτων: Παθολογική Νοσηλευτική Ι, Χειρουργική Νοσηλευτική Ι, Παθολογική Νοσηλευτική ΙΙ, Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ.

Η Διευθύντρια του Τομέα,
Μαρία Λαβδανίτη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ13 Φεβ 2018 Οι δηλώσεις Νοσοκομείων για την κλινική άσκηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13/2/2018. Καλούνται οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν το 1ο βήμα να εισέρχονται στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις, να εισάγουν τον προσωπικό τους κωδικό και να δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.

Β εξάμηνο www.nurse.teithe.gr/clinicsB.php
Δ εξάμηνο www.nurse.teithe.gr/clinicsD.php
ΣΤ εξάμηνο www.nurse.teithe.gr/clinicsST.php

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ο Βήμα Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση10 Φεβ 2018Καλούνται όλοι οι φοιτητές/τριες (είτε έχουν κάνει αίτηση σε νοσοκομείο είτε οχι) που πληρούν τα κριτήρια και επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση κατά το εαρινό εξάμηνο(Απρίλιο) όπως συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην εφαρμογή που θα ανοίξει στην ιστοσελίδα του τμήματος στις 21:00 σήμερα 10/2/18 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/aitisi.php.

Θα ακολουθήσει σε 2ο χρόνο το 2ο βήμα με ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ10 Φεβ 2018Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων θα γίνει σε δύο βήματα.
Στο 1ο βήμα (αρχίζει το Σάββατο 10/2 στις 8 μμ, έως το πρωί της Τρίτης 13/2, 9 π.μ)
θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο. Θα συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγετε έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.

Καλούνται όσοι θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να διενεργήσουν την κλινική τους άσκηση, να κάνουν τα προκαταρκτικά του 1ου βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsB.php (για τους φοιτητές Β εξαμ), http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsD.php (για τους φοιτητές Δ΄ εξαμ) και http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsST.php (για τους φοιτητές ΣΤ΄ εξαμ)
Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.
Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τρίτη 13/2
Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις στο δεύτερο βήμα κατά εξάμηνο είναι:
Β΄ εξάμηνο: ώρα 10 π.μ.
Δ΄ εξάμηνο: ώρα 11 π.μ.
ΣΤ΄ εξάμηνο: ώρα 12 μ.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
Υλη εξετάσεων μαθήματος Χειρουργικής31 Ιαν 2018 Η ύλη του μαθήματος της Χειρουργικής είναι:
- Βιβλίο: Σύγχρονη Χειρουργική, Συγγρ.: G.M.Doherty, L.W.Way, Εκδόσεις: Π.Χ.Πασχαλίδης, BROKEN HILL, 2η Ελληνική Έκδοση, 2014,
Κεφάλαια: 1, 2, 3, 4, 5, Σελίδες: 25 - 85
ή:
- Βιβλίο: Σύγχρονη Χειρουργική, Συγγρ.: G.M.Doherty, Εκδόσεις: Π.Χ.Πασχαλίδης, BROKEN HILL, 3η Ελληνική Έκδοση, 2018,
Κεφάλαια: 1, 2, 3, 4, 5, Σελίδες: 19 - 64

Ο Διδάσκων
Αποστόλου Θωμάς
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ25 Ιαν 2018Οι εξετάσεις για τα εργαστήρια της κας Κουταλάκη θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2/2018
8.30-1μμ το Τμήμα της Τρίτης
1.30 μμ το τμήμα της Πέμπτης 2-6

ΠΕΜΠΤΗ 8/2/2018
8.30 το Τμήμα της Πέμπτης 10-2

Εκ μέρους της κας Κουταλάκη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERASMUS (ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)21 Ιαν 2018ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, OTI Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/01/2018, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/1/ 2018 ΣΤΙΣ 13.15 ΜΜ (ΑΙΘΟΥΣΑ 5) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ERASMUS.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ERASMUS16 Ιαν 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/01/2018 ΣΤΙΣ 15.00ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 5. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία16 Ιαν 2018ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 9ο Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ (POWER POINT) ΣΤΟ MAIIL (gminos@aqua.teithe.gr) ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (WORD-EXCEL) ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 25/1/2018 ΩΡΑ 10:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (1ος ΟΡΟΦΟΣ).
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ16 Ιαν 2018ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ 18/1/2018 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΚΟΣΕΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΠΕΡΙΤΖΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΑΡΙΣΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ16 Ιαν 2018ΛΟΓΩ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ "ΓΕΝΕΤΙΚΗ" (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/1/2018 ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ) ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.
ΥΛΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ15 Ιαν 2018Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Καρδιολογικής Νοσηλευτικής μπορούν να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη του μαθήματος.Κατέβασμα
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ13 Ιαν 2018ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 9 ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 18-1-2018. Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 2, 3, 4, 5 ΚΑΙ 7 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ¨ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΛΙΚΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ" ΤΩΝ READ & DONNAI.
ΥΛΗ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 11 Ιαν 2018Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής μπορούν να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη του μαθήματος.

Κατέβασμα
YΛΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 09 Ιαν 2018Η ύλη του μαθημάτος της Ογκολογικής Νοσηλευτικής είναι από τις σελίδες του προτεινόμενου συγγράματος. Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα μπορούν να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν. Κατέβασμα
ΥΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ SOS08 Ιαν 2018Ύλη ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017-2018


? Γενικές αρχές για τη διατροφή, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία
? Ανάγκες οργανισμού, μεταβολισμός των τροφών, δείκτης μάζας σώματος
? Υποσιτισμός, παχυσαρκία
? Διατροφή στην εγκυμοσύνη, μητρικός θηλασμός, διατροφή νεογνών
? Διατροφή υπερηλίκων
? Διατροφικές Διαταραχές (βουλιμία, ανορεξία)
? Τεχνητή εντερική και παρεντερική διατροφή
? Διατροφή και σακχαρώδης διαβήτης
? Διατροφή και καρκίνος
? Διατροφή και καρδιαγγειακά νοσήματα
? Διατροφή και υπέρταση
? Διατροφή και νεφροπάθειες
? Διατροφή και παθολογία γαστρεντερικού συστήματος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ08 Ιαν 2018Αγαπητοί φοιτητές,

Το μάθημα ΔΙΑΤΡΟΦΗ στις 11 Ιανουαρίου 2018 (Πέμπτη) θα ξεκινήσει 11:45 προκειμένου να αναπληρωθούν προηγούμενα μαθήματα.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ06 Ιαν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο του Ε εξαμήνου με την κα Λιαμοπούλου ότι το επαναληπτικό μαθήματα θα πραγματοποιηθεί την Δευτερά 8/1/2018 και ώρα 13.30 μ.μ. και όχι 12.30 μ.μ. όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Η καθηγήτρια Πολυξένη Λιαμοπούλου
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Γ ΚΑΙ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)06 Ιαν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα εργαστήρια του Γ και Ε εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου ότι τα επαναληπτικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Δευτερά 8/1/2018 τις εξής ώρες:
- Ε ΕΞΑΜΗΝΟ
Το τμήμα των 8-11πμ: στις 8.30 πμ στην αίθουσα 1
Το τμήμα των 11-14μμ: στις 9.30 πμ στην αίθουσα 1

- Γ ΕΞΑΜΗΝΟ: Στις 11.00 πμ στο εργαστήριο 1

Η Καθηγήτρια: Τσαλογλίδου Αρετή
ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ05 Ιαν 2018Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/1/2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-18 ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 14:00.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Γ ΚΑΙ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ03 Ιαν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα εργαστήρια του Γ και Ε εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου ότι τα επαναληπτικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Δευτερά 8/1/2018 τις εξής ώρες:
- Ε ΕΞΑΜΗΝΟ
Το τμήμα των 8-11πμ: στις 8.30 πμ στην αίθουσα 1
Το τμήμα των 11-14μμ: στις 9.30 πμ στην αίθουσα 1

- ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ: Στις 11.00πμ στο εργαστήριο 1
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-1803 Ιαν 2018Οι εξετάσεις των εργαστηρίων Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
Κατέβασμα
Εργαστηριο Νοσηλευτικης Ε01 Ιαν 2018Το εργαστήριο Νοσηλευτικης Ε με την κ. Φουντουκη θα κάνει επαναληπτικό μάθημα την Τρίτη 9/1/2018 στις 9:00 πμ. Οι εξετάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 12/1.
Ιστορία Νοσηλευτικής - Παρουσιάσεις 201731 Δεκ 2017Αναρτήθηκαν στο e class οι παρουσιάσεις του μαθήματος Ιστορία Νοσηλευτικής. Είναι αυτές που στον τίτλο τους έχουν την ένδειξη 2017.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΥΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ20 Δεκ 2017Η ύλη του μαθήματος είναι οι σημειώσεις που έχουν ααναρτήθει στο e-class
ΥΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ18 Δεκ 2017Η εξετασθείσα ύλη περιλαμβάνει τα κεφάλαια που αναφέρονται στο συνημμένο. Στο e-class έχει αναρτηθεί βοηθητικό υλικό με μορφή pptΚατέβασμα
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ18 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ (19/12/2017) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12/2017 ΣΤΙΣ 9.30ΠΜ.
Ύλη εξετάσεων εργαστηρίου μαθήματος Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη (Ισχύει μόνο για το τμήμα του κου Κουκουρίκου)18 Δεκ 2017Καλούνται οι Φοιτητές/τριες όπως κατεβάσουν το ακόλουθο αρχείο για να πληροφορηθούν την ύλη των εξετάσεων για το εργαστήριο του μαθήματος Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη ( με υπεύθυνο καθηγητή τον κο Κουκουρίκο).Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ17 Δεκ 2017Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/12/2017 στις 12 μ.μ. και αμέσως μετά το μάθημα Νοσηλευτικές Θεωρίες
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ 17 Δεκ 2017Η ύλη εξετάσεων για το μάθημα Υγεία Γυναικών/Νοσηλευτική Μητρότητας βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο Κατέβασμα
ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι 17 Δεκ 2017Το μάθημα της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12/2017 στις 12μ.μ.
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 17 Δεκ 2017Η ύλη για τις εξετάσεις του μαθήματος Ογκολογική Νοσηλευτική βρίσκεται στο συννημένο αρχείο.Κατέβασμα
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι16 Δεκ 2017Οι φοιτητές που παρακαλουθούν το μάθημα της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι παρακαλούνται να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη των εξετάσεων του μαθήματος Κατέβασμα
ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 16 Δεκ 2017Η ύλη του μαθήματος Νοσηλευτικές Θωρίες βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο.Κατέβασμα
Ανάρτηση παρουσιάσεων PPT για τα μαθήματα Κοινωνιολογία υγείας και Χειρουργική Νοσηλευτική 1 στο e class14 Δεκ 2017Καλούνται οι φοιτητές όπως κατεβάσουν τις παρουσιάσεις των μαθημάτων Κοινωνιολογίας της υγείας και Χειρουργική Νοσηλευτική 1 του Γ εξαμήνου. Οι παρουσιάσεις που ισχύουν είναι αυτές που στον τίτλο τους έχουν το 2017.
Συνάντηση για ενημέρωση φοιτητών Ζ εξαμήνου για την πρακτική άσκηση14 Δεκ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Ζ εξαμήνου σε συνάντηση την Τετάρτη 20/12/2017 στις 12:00 στην αίθουσα 3 για ενημέρωση σχετικά με την πρακτική άσκηση
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ε14 Δεκ 2017Το τμήμα του εργαστηρίου νοσηλευτικής Ε με την κ. Φουντούκη θα μεταφέρει το μάθημα της 20ης Δεκεμβρίου για την Παρασκευή 15/12 στις 14:00.
Σχετικά με τα μαθήματα της Πέμπτης 14/12/201713 Δεκ 2017Για την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας λόγω της αυριανής γενικής απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα τα μαθήματα αύριο Πέμπτη 14/12.
Οι καθηγητές θα ανακοινώσουν την ώρα και ημέρα της αναπλήρωσης των
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ13 Δεκ 2017ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19.12.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 1ΜΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ13 Δεκ 2017ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 1ΜΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι (κα ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ)13 Δεκ 2017ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18.12.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 1μμ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ
Ανακοίνωση για το μάθημα "Διασφάλιση ποιότητας στη Νοσηλευτική πράξη"13 Δεκ 2017Το αυριανό μάθημα θα αναπληρωθεί Πέμπτη 21.12.2017 ώρα 16:00.
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/12/2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
KOINOTIKH ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ II13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-12-2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-12-2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-12-2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Εργαστήριο Γ εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου12 Δεκ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο Παθολογικής- Χειρουργικής Νοσηλευτικής του Γ εξαμήνου ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως έχει συμφωνηθεί, η προαναπλήρωση του εργαστηρίου της 18ης Δεκεμβρίου 2017.Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 12.30μμ.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 11 Δεκ 2017Το επαναληπτικό μάθημα του εργαστηρίου του Ε΄εξαμήνου με την κα Λιαμοπούλου θα πραγματοποιηθεί στις 8/1/2018 και ώρα 12.30-13.30 μ.μ.

Εκ μέρους της κα Λιαμοπούλου
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ11 Δεκ 2017ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ»

Προτεινόμενο σύγγραμμα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ του John McLeod Εκδ. Μεταίχμιο
Σελ 30 ορισμοί
Σελ 36 στόχοι συμβουλευτικής
Σελ 40 ορισμός συμβουλευτικής ( 7 σημεία) και πιθανά αποτελέσματα
Σελ 221 όροι αλλαγής προσωπικότητας κατά την προσωποκεντρική προσέγγιση (Rogers)
Σελ 228 Κύκλος ενσυναίσθησης
Σελ 483 Υποχρέωση εχεμύθειας σύμφωνα με την British Assosiation for counselling
Σελ 520 Προβλήματα άσκησης συμβουλευτικής σε νοσοκομείο
Σελ 596 ικανότητες συμβούλου
Σελ 620 Δεξιότητες συμβουλευτικής
Επιπλέον το ppt που παρουσιάστηκε μέσα στη τάξη ( δίδεται σε μορφή pdf)
Κατέβασμα
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ10 Δεκ 2017Τα επαναληπτικά μαθήματα των εργαστηρίων του Γ΄εξαμήνου της κας Κουταλάκη θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

8/1/2018
9-10 π.μ. το τμήμα της Τρίτης
10-11 π.μ. το Τμήμα της Πέμπτης 10-2 μ.μ.
11-12 μ.μ το τμήμα της Πέμπτης 2-6 μ.μ.

εκ μέρους της κας Κουταλάκη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3o ΒΗΜΑ 10 Δεκ 2017Η διαδικασία του 3ου βήματος θα ξεκινήσει την Κυριακή 10/12/2017 στις 10 μ.μ.

Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
Να επισκεφθούν την ηλεκτρ διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δούν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρ ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία
ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 07 Δεκ 2017Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί για αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΧΕΠΑ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ07 Δεκ 2017Οι φοιτητές του Ζ εξαμήνου που πραγματοποιούν την κλινική τους άσκηση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, την Παρασκευή 8/12/2017, θα παρακολουθήσουν το συνέδριο "Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ", στο Grand Hotel. Συνάντηση: 8:30 πμ στην είσοδο του ξενοδοχείου. Παρουσίες θα ληφθούν μόνο στο χώρο του συνεδρίου και θα υπογραφούν εκεί τα βιβλιάριά σας.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ-Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)06 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΡΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ 18ΗΣ/12/2017. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 12Μ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 14.30ΜΜ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 2ο ΒΗΜΑ 05 Δεκ 2017Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών .

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραπάνω διαδικασία από σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 (12 μ.μ.)

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία
Προτεινόμενο σύγγραμμα μαθήματος επιλογής "Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική Πράξη"05 Δεκ 2017Το προτεινόμενο σύγγραμμα του μαθήματος επιλογής "Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική Πράξη" είναι το:
"Αρετή Σταυροπούλου, Εισαγωγή στη Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική".
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ05 Δεκ 2017ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12/17 ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ02 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΏΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/12/2017 ΣΤΙΣ 13.30 ΜΜ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΟΥΣΑ 1. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΊ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
Ανακοίνωση για το μάθημα Διατροφή - Διαιτολογία 30 Νοε 2017Το σημερινό μάθημα ¨" Διατροφή - Διαιτολογία" της κ. Ντετοπούλου δεν θα γίνει λόγω ασθένειας. Η ημέρα αναπλήρωσής του θα ανακοινωθεί στο επόμενο μάθημα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ21 Νοε 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ:
10πμ Αναστασιάδου, Ανθίδου, Ασλανίδου, Βενέτης, Βογιατζόγλου, Γιάννενα, Γραμμάτης, Δεβλέτογλου, Δημητρακάκη, Δημητρίου

10.30πμ Δημητρακάκη, Δημητρίου, Ευσταθίου, Ηρακλείδου, Θέμελη, Θεοδωρίδου, Ιντζεβίδης, Καζαντζίδου, Καλιαμπανάση

11πμ Κανάρη, Καραγιάννη, Καρακάσης, Καρανάσιος, Καρατζά, Καριώτη, Καρτάλης, Κατέρη, Κατσιανιδου,

11.30πμ Κατσίδη, Κατωγούδη, Κολτσακίδου, Κουτρούδη, Μανωλάκος, Ματαμαδιώτου, Μαυρομάτη, Μερκούρη, Μπαλάφα,

12μβ Παντελίδου, Παπούλια, Ποποβίδης, Πρώιμου, Σαββίδης, Τούτσιοσ, Καρσλίδου, Κούτλα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 21 Νοε 2017Τα μαθήματα της κας Λαβδανίτη δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22/11 και την Πέμπτη 23/11 λόγω συμμετοχής της καθηγήτριας σε συνέδριο.
Η αναπλήρωση των μαθημάτων θα γίνει μετά από συννενόηση με τους φοιτητές.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ21 Νοε 2017Καλούνται οι φοιτητές, που θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις για ανάληψη θέματος πτυχιακής εργασίας, να επισκεφτούν μέχρι την Κυριακή 26 / 11/2017 την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php και να συμπληρώσουν τα αιτούμενα στοιχεία.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ21 Νοε 2017ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛ. & ΧΕΙΡ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ13 Νοε 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16.11.17 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, 14.11.17 & ΩΡΑ 1ΜΜ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 13 Νοε 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16.11.17 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-11-201709 Νοε 2017Οι φοιτητές του Ε και Ζ εξαμήνου όλων των νοσοκομείων που πραγματοποιούν κλινική άσκηση την Παρασκευή θα παρακολουθήσουν τη Διημερίδα του ΤΕΕΝ που πραγματοποιείται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Η ώρα προσέλευσης είναι 8.30 π.μ (Οι φοιτητές του κου Κουκουρίκου θα πραγματοποιήσουν τη συνεννόηση που έχει γίνει με τον καθηγητή τους).

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΧΕΠΑ08 Νοε 2017Παρακαλούνται οι σπουδαστές του Γ εξαμήνου που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο ΑΧΕΠΑ και μέχρι τώρα έχουν κάνει ήδη δύο απουσίες να επικοινωνήσουν με την κ. Φουντούκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση antifountou@yahoo.gr άμεσα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ERASMUS05 Νοε 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (INTERNSHIP) Ή AFTER PLACEMENT ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8.11.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.15. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ERASMUS
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ04 Νοε 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α ΚΑΙ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7-11-2017.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ01 Νοε 2017Λόγο συμμετοχής του διδάσκοντα ως πρόεδρου της Εφορευτικής Επιτροπής για τη εκλογή Κοσμήτορα της ΣΕΥΠ στην επαναληπτική ψηφοφορία την Πέμπτη 2-11-2017, αναβάλλονται τα εργαστήρια της ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ.
2η πρόσκληση ενημέρωσης για Διεθνή κινητικότητα ΚΑ107 (μέσω του Erasmus+)31 Οκτ 2017Παρακαλούνται οι φοιτητές tου τμήματος όπως προσέλθουν σε ενημερωτική συνάντηση για την διεθνή κινητικότητα ΚΑ107 (μέσω του Erasmus+) για σπουδές/έρευνα/πρακτική σε Βοσνία και Ινδονησία, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα 5 στις 11:50. Για όσους δεν μπορούν, η ενημέρωση θα επαναληφθεί στις 12:50 στον ίδιο χώρο.
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ30 Οκτ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα της Καρδιολογικής Νοσηλευτικής ότι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 31/10/2017 λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος της καθηγήτριας.Η αναπλήρωση του μαθήματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ERASMUS24 Οκτ 2017Καλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για πρακτική άσκηση ή after placement στη Γερμανία να προσέλθουν στη σχολή για ενημέρωση την Τετάρτη 25.10.17 & ώρα 12.00
Διεθνής κινητικότητα ΚΑ107 (μέσω του Erasmus+)15 Οκτ 2017Παρακαλούνται οι φοιτητές που παρακολούθησαν την ενημερωτική συνάντηση στο τμήμα νοσηλευτικής αλλά και τις κατ? ιδίαν ενημερώσεις σχετικά με την διεθνή κινητικότητα ΚΑ107 (μέσω του Erasmus+) για Βοσνία και Ινδονησία, όπως αποστείλουν στο dimitrisnoni@yahoo.gr και στον υπεύθυνο καθηγητή, κο Δημήτρη Θεοφανίδη τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο
e-mail
Τηλ. επικοινωνίας
Τρέχων εξάμηνο σπουδών
Χώρα ενδιαφέροντος
Επίπεδο γνώσης αγγλικών
Χρονικό διάστημα που διευκολύνονται για την εξάμηνη μετακίνηση
Μέσος όρος βαθμολογίας (ενδεικτικά ως τώρα)

ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 11 Οκτ 2017Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής για αύριο Πέμπτη θα αρχίσει στις 12μμ.
ΜΑΘΗΜΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΟΡΟΛΟΓΙΑ (ΑΓΓΛΙΚΑ)-Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ10 Οκτ 2017Το μάθημα Ξένη Γλώσσα-Ορολογία (Αγγλικά) του Ζ΄ εξαμήνου θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη 4-6 μμ.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ10 Οκτ 2017Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ 10-10-2017 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13-10-2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 10 Π.Μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Γ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ10 Οκτ 2017Λόγω προγραμματισμένων εξετάσεων μεταπτυχιακών εργασιών την ΠΕΜΠΤΗ 12.10.17 το εργαστήριο της Παθολογικής & Χειρουργικής Νοσηλευτικής Ι της κας Καυκιά ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ (11.10.) & ΩΡΑ 12 το μεσημέρι.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ10 Οκτ 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12.10.17 & ΩΡΑ 10πμ. ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
ΜΑΘΗΜΑ ΥΓΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ 10 Οκτ 2017Το μάθημα της Υγείας Γυναικών/Νοσηλευτικής Μητρότητας (Ζ΄εξάμηνο) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/10/2017 στις 2 μμ αντί για αύριο Τετάρτη.
ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι 10 Οκτ 2017Το μάθημα της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι (Γ΄εξάμηνο) δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη.
Ενημέρωση για Erasmus+,ΚΑ10706 Οκτ 2017Προσκαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για 6μηνη μετακίνηση (σπουδές, πρακτική άσκηση ή και έρευνα)στην Ινδονησία ή Βοσνία ή γενικότερη συμμετοχή (π.χ. εισερχόμενοι φοιτητές/καθηγητές από Παλαιστίνη) στο πρόγραμμα KA107, του Erasmus+ (διεθνής κινητικότητα)σε σχετική ενημέρωση την Τρίτη 10/10/2017, στις 12:00, αίθουσα 1.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 05 Οκτ 2017Ονόματα φοιτητών για την κλινική άσκηση -Ε1 Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ 05 Οκτ 2017Ονόματα φοιτητών για την κλινική άσκηση -Ε2Κατέβασμα
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 05 Οκτ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές όλων των εξαμήνων που θα πραγματοποιήσουν κλινική άσκηση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ότι το σημείο συνάντησης είναι το εστιατόριο του νοσοκομείου στις 7.45.

Κουταλάκη Παρασκευή
ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ05 Οκτ 2017Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ04 Οκτ 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΜΕΤΕΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5-10-2017 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΧΕΠΑ04 Οκτ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές του Γ, Ε και Ζ εξαμήνου που θα πραγματοποιήσουν την κλινική τους άσκηση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ , ότι ο χώρος συνάντησης για την Παρασκευή αλλά και τη Δευτέρα είναι η πίσω είσοδος του ακτινολογικού εργαστηρίου (λίγο πριν την είσοδο της αιμοδοσίας)και ώρα 7:45 πμ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ04 Οκτ 2017Δεδομένου ότι οι εγγραφές έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, έχει γίνει μία αρχική κατανομή των φοιτητών στα τμήματα του εργαστηρίου Νοσηλευτικής του Α εξαμήνου. Στο αρχείο που επισυνάπτεται είναι οι καταστάσεις με τα ονόματα των φοιτητών ανά εργαστήριο. Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής:
1. Δε βρίσκει το όνομά του σε κανένα τμήμα
2. Είναι καταχωρημένος αλλά δεν θα παρακολουθήσει
3.Είναι σε εργαστήριο που συμπτίπτει με άλλο μάθημα,
να επικοινωνήσει με την Κα Φουντούκη Αντιγόνη στο mail
antifountou@yahoo.gr
Κατέβασμα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ02 Οκτ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές του Α εξαμήνου, ότι στις 04/10/2017, ημέρα Τετάρτη, στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για ενημέρωση, καθώς επίσης και για κατανομή των φοιτητών στα εργαστήρια.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ01 Οκτ 2017Καλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται το εαρινό εξάμηνο να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Ολλανδία μέσω του προγράμματος Erasmus να προσέλθουν στη σχολή τη ΔΕΥΤΕΡΑ 2.10.2017 και ώρa 12.00.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Γ ΚΑΙ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ 01 Οκτ 2017Για αύριο Δευτέρα 2-10-2017 ενημερώνονται οι φοιτητές του Γ΄ εξαμήνου (όλων των εργαστηρίων) και του Ε΄ εξαμήνου (όλων των εργαστηρίων) ότι θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-ενημέρωση. Για τους φοιτητές του Ε΄ εξαμήνου η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 9π.μ. στην αίθουσα 4 και για τους φοιτητές του Γ΄ εξαμήνου στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα 4. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.
Ωρολόγιο πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου ακαδ έτους 2017-201729 Σεπ 2017Φοιτητές μας, Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία.
Καλή πρόοδο και
Καλή δύναμη σε όλους μας .
Κατέβασμα
Ωρολόγιο πρόγραμμα Χειμερινού Εξαμήνου ακαδ έτους 2017-201829 Σεπ 2017Φοιτητές μας, Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία.
Καλή πρόοδο και
Καλή δύναμη σε όλους μας .
Κατέβασμα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 29 Σεπ 2017Παρακαλούνται οι παρακάτω φοιτητές του Ε΄εξαμήνου
1. Παπαδημητρίου Σταματίνα
2. Μουρμούρα Μαρία
3. Μπουγαδούδη Δήμητρα
4. Βασιλειάδου Ιωάννα-Περιστέρα
5. Γιαγκιαΐδης Θεόδωρος
7. Κάλφα Αναστασία

να επικοινωνήσουν με την κα Λαβδανίτη στο maria_lavdaniti@yahoo.gr
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 29 Σεπ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές του Ε΄ εξαμήνου ότι οι παιδιατρικές κλινικές κεντρικού νοσοκομείου παρέμειναν με ελάχιστα άτομα, για την ημέρα Παρασκευή. Προκειμένου να διευκολυνθεί η κλινική άσκηση παρακαλώ όσοι από τους φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την κλινική τους άσκηση ημέρα Παρασκευή να το δηλώσουν στο e-mail της κας Λαβδανίτη maria_lavdaniti@yahoo.gr. Σε περίπτωση που δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον η επιλογή θα είναι τυχαία από τις λίστες των άλλων νοσοκομείων.
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ25 Σεπ 2017Καλούνται οι φοιτητές που έχουν ενταχθεί για διενέργεια πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ να προσκομίσουν μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ στις 11:00 το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται και αναγράφονται στην ατομική δήλωση ( άσχετα αν κάποιοι/ες έχουν ήδη φέρει τα περισσότερα). Συγκεκριμένα θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής :
Συνημμένα:
1. Φωτοτυπία βιβλιαρίου καταθέσεων Τράπεζας Πειραιώς ( 1ο όνομα)
2. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
3. Φωτοτυπία Ακαδημαϊκής Ταυτότητας Φοιτητή
4. Προσωπικό Εκκαθαριστικό Εφορίας φορολογικού έτους 2016 ή Φωτοτυπία 1ης & 4ης σελ. του Ε1_2016
5. Βεβαίωση Α.Μ.Κ.Α.
6. Βεβαίωση Α.Μ.Α. ΙΚΑ
7. Βεβαίωση Εργοδότη για απασχόληση & ασφάλιση φοιτητή

Την βεβαίωση του εργοδότη θα την κατεβάσετε απο εδώ , θα την συμπληρώσετε στο νοσοκομείο που θα πάτε προς το τέλος της εβδομάδας.

Η επιτροπή πρακτικής Άσκησης
Κατέβασμα
ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 25 Σεπ 2017ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το 1ο βήμα θα κάνουν μόνο αυτοί που δεν έκαναν δήλωση ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Όσοι δεν έκαναν τις διαδικασίες για δήλωση Νοσοκομείου και θα παρακολουθήσουν το εργαστήριο Γ ή Ε εξαμήνου θα εισέλθουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που υποδεικνύεται (ανάλογα με το εξάμηνο), όπου θα συμπληρώσουν την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγουν ένα δικό τους (προσωπικό) κωδικό.

διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ) και


Όλοι οι άλλοι φοιτητές θα πάνε κατευθείαν στο 2ο βήμα, όπου θα εισάγουν τον προσωπικό τους κωδικό και θα δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις στα εργαστήρια ( 2ο βήμα)
Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τετάρτη 27/9/2017.
Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις κατά εξάμηνο :
Γ΄ εξάμηνο: ώρα 17 μ.μ.
Ε΄ εξάμηνο: ώρα 17.30 μ.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ25 Σεπ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες να κατεβάσουν το ακόλουθο αρχείο για να δουν την τοποθέτησή τους στα νοσοκομεία για πρακτική άσκηση. Για την επιλογή έχει ληφθεί υπόψη οι προτιμήσεις των φοιτητών και οι διαθέσιμες θέσεις απο τα νοσοκομεία. Όπως είναι κατανοητό δεν θα γίνει το λεγόμενο 2ο βήμα για την επιλογή νοσοκομείου.

Οι φοιτήτριες Κοσενάκη και Σεντελέ να επικοινωνήσουν άμεσα με τον κο Κουκουρίκο στην διεύθυνση eakk@hotmail.gr.

Η επιτροπή πρακτικής άσκσησης
Κατέβασμα
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ25 Σεπ 2017Καλούνται όλοι οι φοιτητές/τριες που θα "βγουν" σε πρακτική άσκηση, σε συνάντηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 27/9/2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα 3 του τμήματος, για να παραλάβουν τα βιβλιάρια , τις συμβάσεις τους και για να ενημερωθούν και να δοθούν οδηγίες για την πρακτική άσκηση.
Επίσης θα πρέπει να φέρουν μαζί τους μια φωτογραφία και όταν πάρουν τα βιβλιάρια τους να συμπληρώσουν τα υπόλοιπα στοιχεία τους στο σημείο που θα τους υποδειχθεί.
Μόνο οι φοιτητές του Παπαγεωργίου, θα πρέπει να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν τα παρακάτω συνημμένα έγγραφα.

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
Κατέβασμα
ΕΠΙΛΟΓΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ23 Σεπ 2017Η τριμελής επιτροπή πρακτική άσκησης την Παρασκευή 22/9/17 και ώρα 12:00 συνήλθε για την επιλογή των φοιτητών που πρόκειται να διενεργήσουν την πρακτική τους άσκηση μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα κριτήρια ΕΣΠΑ, τις ηλεκτρονικές δηλώσεις των φοιτητών καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που έπρεπε να προσκομισθούν στην γραμματεία του τμήματος μέχρι την Παρασκευή 22/9/17 και ώρα 11:00 αποφάσισε τα εξής :

οι φοιτητές που εντάσσονται είναι οι εξής ( η σειρά είναι τυχαία) :
1.Τουλκιαρίδου Μαρία
2.Δελιμπαλτίδου Μαρία
3.Κούλα Τζούλια
4.Σαχινι Ρούγκερτ
5.Πλιάκα Δήμητρα

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
Ανακοίνωση για ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ, Ε και Ζ εξαμήνων Δηλώσεις Νοσοκομείων23 Σεπ 2017Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων θα γίνει σε δύο βήματα.
Στο 1ο βήμα (από σήμερα Σάββατο 23/9 έως τις 9 πμ της Δευτέρας 25/9)
θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο, θα συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγετε έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.
Καλούνται όσοι θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να διενεργήσουν την κλινική τους άσκηση, να κάνουν τα προκαταρκτικά του 1ου βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ) και
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsZ.php (για τους φοιτητές Ζ΄ εξαμ)
Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.
Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Δευτέρα 25/9/2017.
Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις κατά εξάμηνο :
Γ΄ εξάμηνο: ώρα 17 μ.μ.
Ε΄ εξάμηνο: ώρα 17.30 μ.μ.
Ζ΄ εξάμηνο: ώρα 18 μ.μ.

Οι θέσεις ανά Νοσοκομείο και εξάμηνο είναι:

Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΑΠΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ )
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 35 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 30 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 20 ΑΤΟΜΑ

Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ Ε1 (ΑΠΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 20 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 14 ΑΤΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ε2 (ΑΠΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 16 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 20 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 20 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 14 ΑΤΟΜΑ

Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ Ζ1 (ΑΠΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 11 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 10 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 10 ΑΤΟΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ

Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ζ2 (ΑΠΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 11 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 11 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 10 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 10 ΑΤΟΜΑ
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ

H Διευθύντρια του Τομέα
Μ. Λαβδανίτη


Πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ20 Σεπ 2017ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ κατά το χρονικό διάστημα 1.10.2017 ? 31.3.2018 να επισκεφτούν, από σήμερα 20/9/2017 την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/kritiria.php προκειμένου να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Α.Μ. , έτος εισαγωγής, προσωπικό κωδικό) καθώς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η επιλογή τους.
Συγκεκριμένα:
1ον Α, Β,Γ : να συμπληρώσουν το βαθμό της επίδοσης τους (τον δίνει το ΠΥΘΙΑ), τον ακριβή αριθμό των οφειλόμενων μαθημάτων και το ακριβές εξάμηνο φοίτησης τους. Η επιβεβαίωση θα γίνει από την γραμματεία
2ον Εισοδηματικά : θα επιλέξουν την ανάλογη υποκατηγορία , πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2016)
3ον Κοινωνικά : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να ενταχθούν στα κοινωνικά κριτήρια να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την υποκατηγορια οπου υπαγονται και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το συνολικό δηλωθέν εισόδημα του οικονομικού έτους 2016 (εκκαθαριστικό του 2016) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4ον . στην συνέχεια εκτυπώνετε τη δήλωση
5ον. Υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη ΔΗΛΩΣΗ
6ον. Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την αίτηση
7ον Κατεβάζετε και συμπληρώνεται προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ φοιτητή για πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ ( Όσα στοιχεία γνωρίζεται)
8ον. Τα 3τρία εκτυπωμένα έντυπα (δήλωση και αίτηση και δήλωση ατομικών στοιχείων φοιτητή) μαζί με τα έγγραφα που πιστοποιούν τα κριτήρια που επικαλείσθε, θα τα καταθέσετε στη γραμματεία του τμήματος μέχρι την Παρασκευή 22/9/2017 και ώρα 11:00 π.μ
Αιτήματα ένταξης που έχουν υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά χωρίς να κατατίθενται στην γραμματεία τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, ΔΕΝ αξιολογούνται
Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης
Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση19 Σεπ 2017 Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ
Οι φοιτητές που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κατά το Χειμερινό εξάμηνο (1/10/2017 -31/3/2018) καλούνται να εγγραφούν στον ΑΤΛΑΝΤΑ (http://atlas.grnet.gr/ )

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://atlas.grnet.gr/Files/StudentManual.pdf.

Για απορίες ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΑΤΛΑΝΤΑ, μέσω online αναφοράς http://atlas.grnet.gr/Contact.aspx. ή στο τηλ 215 215 7860, (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00)

Επιτροπή πρακτικής άσκησης
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΣΠΑ19 Σεπ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ να διαβάσουν προσεκτικά τα κριτήρια που απαιτούνται. Οι θέσεις που θα δοθούν για το χειμερινό εξάμηνο είναι 5. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας δοθούν περισσότερες διευκρινήσειςΚατέβασμα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση για το χειμερινό εξάμηνο18 Σεπ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες που πληρούν τα κριτήρια (έχουν πετύχει σε όλα τα μαθήματα ειδικότητας και στα 2/3 του συνόλου των μαθημάτων) για να συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση ή πιστεύουν οτι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων θα μπορούν να πάρουν μέρος σ΄αυτή, να συμπληρώσουν τα στοιχεία ( ονοματεπώνυμο, ονομα πατέρα, Α.Μ, τυχόν νοσοκομείο στο οποίο έχουν κάνει αίτηση και αν έχει γίνει δεκτός/ή ή οχι, νοσοκομείο που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν απάντηση καθώς και τον φορέα(δημόσιο ή ιδιωτικό)) που ζητούνται στη φόρμα που υπάρχει στην διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/aitisi.php. Μπορούν να δηλωθούν περισσότερα απο ένα νοσοκομεία, κάνοντας χρήση όμως του ίδιου κωδικού για κάθε νοσοκομείο που δηλώνει ο κάθε φοιτητής. Η εφαρμογή θα ανοίξει μετά τις 17:30, σήμερα 18/9/2017.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Β ΕΞΑΜΗΝΟ06 Σεπ 2017Οι εξετάσεις του εργαστηρίου του μαθήματος ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ του Β εξαμήνου πρόκειται να γίνουν ως εξής :

Για τους/τις φοιτητές/τριες των τμημάτων με υπεύθυνους καθηγητές τις κ.κ Καυκιά και Κουταλάκη στις 15/9/2017 και ώρα έναρξης 9:00 το πρωί

Για τους/τις φοιτητές/τριες των τμημάτων με υπεύθυνους καθηγητές τους κ.κ Κουκουρίκο και Φουντούκη στις 14/9/2017 και ώρα έναρξης 9:00 το πρωί
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 06 Σεπ 2017Καλούνται οι φοιτητές που τον Ιούνιο απέτυχαν στις εξετάσεις εργαστηρίων του Β, Γ & Δ εξαμήνου με τις κες. Μηνασίδου, Καυκιά & Κουταλάκη, να προσέλθουν για επαναληπτική εξέταση την Παρασκευή 15.9.2017 στις 9π.μ.

Η καθηγήτριες

Ε.Μηνασίδου
Θ.Καυκιά
Π.Κουταλάκη
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ"05 Σεπ 2017Οι εξετάσεις του Εργαστηρίου ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 7-5-2017 στο Εργαστήριο Πληροφορικής απο 9:00 πμ μέχρι 13:00. Η ώρα προσέλευσης των φοιτητών που δήλωσαν ότι θα εξεταστούν, δίνεται στο επισυναπτόμενο αρχείο EXCEL. Οσοι φοιτητές δεν δήλωσαν προτίμηση, θα προσέλθουν είτε στις 11:00 π.μ. είτε στις 12:00 μμ.Κατέβασμα
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 30 Αυγ 2017Η επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου για τα νοσηλευτικά εργαστηριακά μαθήματα θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους καθηγητές των εξαμήνων προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία και ώρα της εξέτασης.
Οι υπεύθυνοι καθηγητές των εξαμήνων είναι οι εξής:
Α ΄Εξάμηνο : Θεοφανίδης Δημήτριος
Β΄ εξάμηνο: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος
Γ΄ εξάμηνο: Τσαλογλίδου Αρετή
Δ΄ εξάμηνο : Καυκιά Θεοδώρα
Ε΄ εξάμηνο: Λαβδανίτη Μαρία
Στ εξάμηνο: Μηνασίδου Ευγενία
Τα μειλ των υπευθύνων καθηγητών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
Πρόσκληση για Απόκτηση Ακαδημαικής Διδακτικής Εμπεριρίας σε Νέους Επιστήμονες27 Ιουλ 2017Προσφερόμενα μαθήματα του τμήματος Νοσηλευτικής
1 Διατροφή/Διαιτολογία Ε?/Χειμερινό
2 Διασφάλιση Ποιότητας στην Νοσηλευτική Πράξη Ε?/Χειμερινό
3 Ξένη Γλώσσα - Ορολογία Ζ?/Χειμερινό
Κατέβασμα
Αναλυτική Βαθμολογία "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία"01 Ιουλ 2017Έχει αναρτηθεί στο e-class η αναλυτική βαθμολογία (ενότητες WORD, EXCEL, POWERPOINT) απο τις εξετάσεις του εαρινού εξαμήνου 2016-17 (Ιούνιος 2017) του μαθήματος/εργαστηρίου "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία". Η κατοχύρωση βαθμού για κάθε ενότητα ισχύει μόνο για τον Σεπτέμβριο.
29 Ιουν 2017
1ο ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ29 Ιουν 2017Κατέβασμα
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ERASMUS, ERASMUS PLUS ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ25 Ιουν 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του τμήματος ότι την Τετάρτη 28/6/2017 θα πραγματοποιηθεί στις 10.ΟΟ πμ στο αμφιθέατρο της σχολής ενημέρωση για τα προγράμματα Erasmus και Erasmus plus, καθώς και ενημέρωση για θέματα καριέρας από εκπροσώπους Νοσοκομείων Αγγλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας.
Η Επιτροπή ERASMUS
Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία23 Ιουν 2017Εχει αναρτηθεί στο e-class η αναλυτική βαθμολογία των εξετάσεων του μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία" για τους φοιτητές που το παρακολούθησαν για πρώτη φορά το παρών εξάμηνο "ΕΑΡ 2017". Με κόκκινο χρώμα είναι τα κελιά που αντιπροσωπεύουν αποτυχία και επανεξέταση τον Σεπτέμβριο στο αντίστοιχο κεφάλαιο (Word, Excel, Powerpoint). Φοιτητές που δεν απέστειλαν εργασία σε Powerpoint ή δεν αντιστοιχεί καμμία απο αυτές που ελήφθησαν με το επώνυμο τους, δεν έχουν βαθμό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΤΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΚΑΥΚΙΑ & ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ)19 Ιουν 2017Καλούνται οι φοιτητές να προσέλθουν σε επανεξέταση του εργαστηρίου τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26.6.2017 από τις 8.30πμ.

Οι καθηγήτριες του μαθήματος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Δ & ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ & ΚΑΥΚΙΑ)19 Ιουν 2017Καλούνται οι φοιτητές σε επανεξέταση την ΤΕΤΑΡΤΗ 28.6.17 από στις 8.30πμ το Δ και στις 9.15πμ το ΣΤ.

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Εργαστήριο Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Κουκουρίκος - Φουντούκη 2η Ευκαιρία 18 Ιουν 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες που απέτυχαν στην εξέταση του εργαστηρίου Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής με τους κ.κ Κουκουρίκο και Φουντούκη Α, όπως προσέλθουν για επανεξέταση την Τρίτη 20/6/2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα 4.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 17 Ιουν 2017Η επαναληπτική εξέταση του εργαστηρίου του Δ΄εξαμήνου της κας Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου αμέσως μετά το τέλος της εξέτασης του μαθήματος Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ.
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 'ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ"17 Ιουν 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που συμμετείχαν στη δράση του εργαστηρίου "Φροντίδας Ενηλίκων ασθενών με καρκίνο" ΄με το Άλμα Ζωής (Sail for Pink), ότι μπορούν να παραλάβουν τα πιστοποιητικά συμμετοχής τους την Πέμπτη 22/6/2017 από το γραφείο της κας Λαβδανίτη.
ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ14 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ Η ΥΛΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ PPT (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ E-CLASS) ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ.
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΓΕΝΕΤΙΚΗ"12 Ιουν 2017Η εξεταστέα ύλη του μαθήματος "ΓΕΝΕΤΙΚΗ" είναι τα κεφάλαια 2, 3, 4, 5 και 7 απο το βιβλίο ¨Σύγχρονη Κλινική Γενετική" των Read, A. & D. Donnai.
Εξετάσεις Μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία"12 Ιουν 2017Οι φοιτητές που δεν διδάχτηκαν στο παρών εξάμηνο (εαρινό 2016-2017) και οφείλουν το μάθημα/εργαστήριο "Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία" θα προσέλθουν για εξέταση στην αίθουσα του εργαστηρίου Πληροφορικής (1ος όροφος, απέναντι απο την γραμματεία της σχολής)στις 8 π.μ. στις 29/6/2017, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εξετάσεων. Οι εξετάσεις διαρκούν 30 min και οι φοιτητές εξετάζονται σε Η/Υ στο Word και το Excel. Οσοι οφείλουν εργασίες σε Power Point (το ίδιο θέμα που είχαν) να τις αποστείλουν στο mail του καθηγητή: gminos@aqua.teithe.gr Διευκρινίζεται ότι στο mail θα επισυνάπτουν το αρχείο του Power Point σε μορφή .ppt (το όνομα του αρχείου θα είναι το επώνυμο τους) καθώς και το pdf της εργασίας που ανέλαβαν.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ09 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8.00-12.00 Μ) ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 8.00-10.00 ΠΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/6/2017 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Ή ΟΠΩΣ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ)08 Ιουν 2017Οι φοιτητές που σήμερα (8/6/17) είχαν εξετάσεις για το εργαστήριο της κας Καυκιά & κας Μηνασίδου (ομάδες της Πέμπτης) & αναβλήθηκαν λόγω κινητοποιήσεων θα προσέλθουν για εξέταση την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.6.17 από τις 9πμ & στις ίδιες ώρες που είχαμε ήδη προγραμματίσει.

Οι καθηγήτριες

Θ.Καυκιά
Ε.Μηνασίδου
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ08 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 8.00-10.00 ΠΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12-06-2017 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ (ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ). Η ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 8.30 ΠΜ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ08 Ιουν 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 12.00-14.00 ΜΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ).

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 14.00-16.00 ΜΜ) ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16-6-2017 ΩΣ ΕΞΗΣ:
8.30 ΜΠΑΚΟΥ, ΖΔΡΑΒΙΚΛΗ, ΓΑΛΗΝΑ
9.00 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ
9.30 ΧΑΤΖΗΜΩΥΣΗΣ, ΜΑΡΑΓΓΙΑΝΟΥ, ΠΕΤΡΙΔΟΥ
10.00 ΦΟΥΣΕΚΗΣ, ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΑΣ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ.

ΥΛΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 04 Ιουν 2017Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα Λοιμώξεις στο Χώρο παροχής υγείας παρακαλούνται να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την εξεταστέα ύλη του μαθήματος.Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 31 Μαί 2017Τα θεωρητικά μαθήματα της κας Λαβδανίτη του Δ και ΣΤ εξαμηνου θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευη (2-6-2017) μετα τις 4μμ.

Το εργαστήριο του Δ εξαμήνου (μόνο της κας Λαβδανίτη) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2-6-2017) στις 1 μ.μ.
Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία31 Μαί 2017Καλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο «Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία» να ανεβάσουν την εργασία τους στην ακόλουθη ιστοσελίδα μέχρι την Πέμπτη 8/6/2017 στις 23:00.

http://www.nurse.teithe.gr/upload.php

Για να γίνει εισαγωγή στην εφαρμογή, εισάγεται ο αριθμός μητρώου, το έτος εισαγωγής και ο κωδικός που δήλωσε το εργαστήριο πληροφορικής ο κάθε φοιτητής.

Με την είσοδο στην εφαρμογή γίνεται επιλογή του αρχείου της εργασίας που θα φέρει το επίθετο του φοιτητή (π.χ. Papadopoulos.ppt) και ανεβαίνει με upload.

Προσοχή, το αρχείο να είναι μορφής .ppt (Powerpoint 97-2003) και όχι .pptx.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ 27 Μαί 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ και του Στ εξαμήνου ότι όλα τα μαθήματα της κας Τσαλογλίδου (εργαστήρια δ και στ εξαμήνου) δεν θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στις μέρες που κανονικά διεξάγονται λόγω εκπαιδευτικής άδειας της καθηγήτριας. Τα μαθήματα θα αναπληρωθούν ως εξής:
- Το μάθημα του εργαστηρίου του Δ εξαμήνου της Δευτέρας θα αναπληρωθεί την Παρασκευή 02/06/2017 στις 12.30 μμ και το μάθημα του εργαστηρίου του Στ εξαμήνου της Δευτέρας (το τμήμα 12-14μμ) θα αναπληρωθεί την Παρασκευή 02/06/2017 στις 16.00 μμ.
- Το μάθημα του εργαστηρίου του Στ εξαμήνου της Τρίτης (το τμήμα 8-10 πμ) θα αναπληρωθεί την Τρίτη 06/06/2017 στις 08.00 πμ.
- Το μάθημα του εργαστηρίου του Δ εξαμήνου της Τετάρτης θα αναπληρωθεί την Τρίτη 06/06/2017 στις 10.00 πμ και το μάθημα του εργαστηρίου του Στ εξαμήνου της Δευτέρας (το τμήμα 14-16 μμ) θα αναπληρωθεί την Τρίτη 06/06/2017 στις 14. 00μμ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΡΙΤΗΣ) ΤΗΣ κας ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ 26 Μαί 2017ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9-11, 11-13.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ Ι25 Μαί 2017ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ι ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ 2017
Το πρόγραμμα εξεταστικής ΕΑΡΙΝΟΥ εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2016/201725 Μαί 2017Καλή επιτυχίαΚατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ24 Μαί 2017ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.5.17 ΣΤΗ 1μμ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29.5.17 ΣΤΗ 1μμ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 24 Μαί 2017Η αναπλήρωση των θεωρητικών μαθημάτων της κας Κουρκούτα του Δ και ΣΤ εξαμηνου θα γίνει την Πεμπτη (25-5-2017) μετα τις 4μμ και Παρασκευη (26-5-2017) μετα τις 1μμ.

Η αναπλήρωση του θεωρητικού μαθήματος της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ με την κα Λαβδανίτη θα γίνει την Πέμπτη (25-5-2017) και ώρα 2.30 μμ και την Παρασκευή (26-5-2017) αμέσως μετά το νοσοκομείο.

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ23 Μαί 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΠΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 ΣΤΙΣ 12 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ Νο3. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΛΗ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ καςΚΟΥΤΑΛΑΚΗ23 Μαί 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 3μμ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ
Αφορά το Β΄ εξάμηνο ? Πέμπτη 25 Μαΐου - Μάθημα στο ΑΧΕΠΑ23 Μαί 2017Το μάθημα ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ Νοσηλευτική Ι θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ 8:45-10π.μ.
Αμέσως μετά θα γιορτάσουμε την ημέρα του Νοσηλευτή μαζί με τους συναδέλφους του Νοσοκομείου.
Σημείο συνάντησης: Αίθουσα Νοσηλευτικών ειδικοτήτων
Ώρα προσέλευσης : 8:30
Α. Δημητριάδου
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ22 Μαί 2017Το μάθημα των Α Βοηθειών (BLS και επίδεση τραύματος) που επρόκειτο να γίνει αύριο Τρίτη 23/5/2017 από το ΕΚΑΒ, δεν θα γίνει λόγω της συνέχισης της επίσχεσης των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Το μάθημα θα αναπληρωθεί σε νέα ημερομηνία, μετά από συνεννόηση της καθηγήτριας με το ΕΚΑΒ και τους φοιτητές.
ΥΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ22 Μαί 2017Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ καλούνται να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη των εξετάσεων του μαθήματος. Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ/ΜΕΘ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ18 Μαί 2017ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23.5.17 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΕΩΣ 11.30πμ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, Β ΕΞΑΜΗΝΟ, ΤΗΣ κας ΚΑΥΚΙΑ18 Μαί 2017ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΥΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.17 ΣΤΙΣ 8.30πμ ΕΩΣ ΤΙΣ 12.30.
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25.5.17 ΣΤΙΣ 12.30 ΕΩΣ ΤΙΣ 4.30μμ.
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΧΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Εργασίες του 3ου Συνεδρίου "φροντίδα στον ΣΔ" που οργανώνει το Τμήμα μας18 Μαί 2017Οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου, που μπορούν να προσεγγίσουν στην Μοναστηρίου 305 στο Grand hotel palace ,καλούνται να παρακολουθήσουν τις εργασίες του 3ου Συνεδρίου "φροντίδα στον ΣΔ" που οργανώνει το Τμήμα μας.
Για όσους παραστούν, η παρουσία τους θα προστεθεί σε αυτές της κλινικής άσκησης.
Για τους φοιτητές των άλλων εξαμήνων, ισχύουν αυτά που ίσχυσαν την Δευτέρα.
Ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, ώστε την επόμενη εβδομάδα να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες του τμήματος κανονικά.
Επίσης αμέσως μετά την λύση της απεργίας, θα αξιολογηθεί το θέμα των παρουσιών - απουσιών και γενικότερα οι επιπτώσεις στο εκπαιδευτικό έργο.
Θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος
https://www.facebook.com/GrandHotelPalace/
Κατέβασμα
Α Βοήθειες15 Μαί 2017Το μάθημα των Α Βοηθειών που επρόκειτο να γίνει αύριο Τρίτη από το ΕΚΑΒ, δεν θα γίνει λόγω της επίσχεσης των εργαζομένων του ΟΑΣΘ. Το μάθημα θα αναπληρωθεί σε νέα ημερομηνία, μετά από συνεννόηση της καθηγήτριας με το ΕΚΑΒ και τους φοιτητές.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ14 Μαί 2017ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΤΗΣ κας ΚΑΥΚΙΑ 14 Μαί 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8πμ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ11 Μαί 2017ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Α ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/5/2017 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΕΥΠ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ) ΣΤΙΣ 8.45 ΠΜ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ10 Μαί 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ, ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 10/5/2017 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 11.00ΠΜ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ08 Μαί 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 9/5/2017 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 9:45 ΠΜ.
ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ03 Μαί 2017Η προαναπλήρωση του μαθήματος ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4-5-2017 στις 3μμ.
Ανακοίνωση για εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ - Μάθημα Πρώτες Βοήθειες02 Μαί 2017Στο πλαίσιο του μαθήματος Πρώτες Βοήθειες και μετά από συνεννόηση της καθηγήτριας κ. Λαμπρινής Κουρκούτα με το ΕΚΑΒ, θα γίνει εκπαίδευση των Φοιτητών στην ΚΑΡΠΑ σε 2- 3 ομάδες
Κόστος συμμετοχής 10 ΕΥΡΩ ανά φοιτητή.
Καλούνται οι φοιτητές του Δ΄εξαμήνου που δήλωσαν το μάθημα Πρώτες Βοήθειες και επιθυμούν να λάβουν την πρόσθετη εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ να στείλουν email μέχρι την Πέμπτη 4.5.2017 στην κ. Χατζηνικολάου Κατερίνα, φοιτήτρια Δ΄εξαμήνου στην οποία ανατέθηκε η ευθύνη της συγκέντρωσης του 10ευρω.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ -ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 02 Μαί 2017Η προαναπλήρωση του εργαστηρίου (Παθολογική-Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ) της κα Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3/5/2017 στις 9 π.μ. στην αίθουσα 3
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ 25 Απρ 2017Το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27-4-2017 στις 2.30 μ.μ.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ- 3ο ΒΗΜΑ 25 Απρ 2017Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δουν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρονικών ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Η ηλεκτρονική βάση θα ΑΝΟΙΞΕΙ την ΤΡΙΤΗ 2/5/2017 ώρα 10 π.μ.
Στο σύστημα μπαίνουν και επιλέγουν θέματα ΜΟΝΟ οι συντονιστές των ομάδων.

Ο συντονιστής της ομάδας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία θέματα. Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι από διαφορετικό καθηγητή. Μια εργασία μπορεί να επιλεγεί από διαφορετικούς συντονιστές
Βασικό κριτήριο για να αποδεχτεί ένας καθηγητής την ομάδα, είναι να έχει 2 μέλη για βιβλιογραφική ανασκόπηση και 3 για ερευνητική εργασία


Η διαδικασία θα ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ την ΤΡΙΤΗ 9/5/2015

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μ.Λαβδανίτη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ23 Απρ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/4/2017 ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΜΗΜΑΤΑ (12-14ΜΜ ΚΑΙ 14-16ΜΜ) ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ 13.00 ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 4.
ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ 12 Απρ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα ήθελαν να λάβουν μέρος στη δράση του εργαστηρίου «Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με καρκίνο» που συμμετέχει στο Sail for Pink που διοργανώνεται από το Άλμα Ζωής να αποστείλουν το όνομα τους, το mail τους και άλλα στοιχεία επικοινωνίας στην κα Λαβδανίτη στο e-mail: maria_lavdaniti@yahoo.gr

Η Διευθύντρια του Εργαστηρίου
Μ.Λαβδανίτη
ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ11 Απρ 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΟΠΩς ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΚατέβασμα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ 11 Απρ 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗς ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ. ΑΜΕΣΑ , ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ.
Ανακοίνωση για τις πτυχιακές εργασίες , 2Ο ΒΗΜΑ 08 Απρ 2017Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [ Επικεφαλής Ομάδας ] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο σημείο επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών .

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σ? αυτή την διαδικασία
Α. Δημητριάδου
Πρόεδρος Τμήματος Νοσηλευτικής

Διημερίδα με τίτλο ?Arrhythmias Update 2017?, 7 κι 8 Απρίλη 2017-04-06 Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θες/νικης, κτίριο Μ2, αίθουσα Μωρίς ΣΑΛΤΙΕΛ 06 Απρ 2017Διοργανώνεται από την Γ? Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Ελληνική Ρυθμολογική Εταιρεία.
Οι καρδιακές αρρυθμίες είναι ένα ιδιαίτερα συχνό πρόβλημα υγείας. Η κολπική μαρμαρυγή, η συχνότερη ταχυαρρυθμία στον γενικό πληθυσμό, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο θρομβοεμβολικών επεισοδίων, αυξημένη θνητότητα, αλλά και σημαντική επιδείνωση της ποιότητας ζωής. Στο πλαίσιο της Διημερίδας πραγματοποιείται και «Ενημέρωση για την κολπική Μαρμαρυγή» το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00-11.15.
Στόχος αυτής της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση κι η εκπαίδευση του κοινού στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της Κολπικής Μαρμαρυγής. Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής θα δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού.
Το πρόγραμμα: http://www.medevents.gr/Innet/UsersFiles/Documents/conferences/1063/Final_Program_ArrhythmiasUpdate2017.pdf


ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ERASMUS29 Μαρ 2017ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ERASMUS+ /Kινητικότητα Φοιτητών»

Προσκαλούνται οι φοιτητές οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ERASMUS+ για ΣΠΟΥΔΕΣ ή για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στο εξωτερικό
κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 να παρευρεθούν στην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει το Γραφείο Erasmus
την Πέμπτη 30/3/17 και ώρα 11.00 μμ στο αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Erasmus
(1ος όροφος, κτίριο Βρεφονηπιοκομίας) & στην Ιστοσελίδα : http://erasmus.teithe.gr
Εργαστήριο Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Κουκουρίκος - Φουντούκη29 Μαρ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες της 2ης ομάδας του εργαστηρίου Βασικές αρχές Νοσηλευτικής με τους κ.κ Κουκουρίκο και Φουντούκη για την παρακολούθηση του εργαστηρίου αύριο Πέμπτη 30/3/2017 στις 8:30 στο εργ.4
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ28 Μαρ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ όπως παραλάβουν αύριο Τετάρτη 29/3/2017 τις νέες συμβάσεις τους μετά τις 09:00 απο το γραφείο του κου Κουκουρίκου.

Επίσης οι φοιτητές που έχουν ακόμη εκκρεμότητες ( ακαδ.ταυτότητα, βεβαίωση εργοδότη) να τις ρυθμίσουν αύριο και να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΤΕΙ.Τελευταία προθεσμία!!!
Πρόσκληση για εθελοντές υγείας στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" 28 Μαρ 2017Παρακαλούνται και προσκαλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στις υπηρεσίες υγείας του 12ου Διεθνή Μαραθώνιου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" την Κυριακή 2 Απριλίου να επικοινωνήσουν με τον κο θεοφανίδη στο dimitrisnoni@yahoo.gr με τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ώρες διαθεσιμότητας μεταξύ 08:00 και 15:00 (για την Κυριακή), γνώση αγγλικών, τυχόν δίπλωμα οδήγησης και δυνατότητα να έχουν δικό τους αυτοκίνητο, κινητό. Περισσότερες πληροφορίες στη σχολή αύριο, 0800-1300 στο γραφείο μου ή στο εργαστήριο 4 ώστε να διοργανώσουμε τις σχετικές ομάδες εργασίας (πχ ομάδα καταγραφής περιστατικών υγείας, νοσηλευτική υποβοήθηση, υποδοχή αθλητών σε νοσοκομεία, συνοδεία προπονητών και επισήμων για επίσκεψη τραυματισμένων αθλητών κλπ)
Εκδηλώσεις φοιτητικών παρατάξεων27 Μαρ 2017<< στα μαλακά κι αν να πέσεις .. θα κτυπήσεις>>
Εκδήλωση της φοιτητικής παράταξης ΚΝΕ για τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
ΤΡΊΤΗ 28.3.2017 ΑΊΘΟΥΣΑ 3
Με παρέμβαση από εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ
Εκδήλωση συλλόγου φοιτητών Νοσηλευτικής 27 Μαρ 2017"ΔIEPEYNΩNTAΣ THN ΣXEΣH NOΣHΛEYTΩN KAI AΣΘENΩN"
Την Τετάρτη 29.3. 2017 και ώρα 12
Με την κ. Μαρία Παντελάκη Νοσηλεύτρια Ψυχικής υγείας, Οικογενειακή Θεραπεύτρια - Δραματοθεραπεύτρια
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ 26 Μαρ 2017ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/3/2017 ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12:30 ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΣΠΑ22 Μαρ 2017Καλούνται όλοι οι φοιτητές που έχουν επιλέγει στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ όπως καταθέσουν τα απαραίτητα έγγραφα στον κο Κουκουρίκο αύριο Πέμπτη 23/3/2017 μεταξύ 9:00 - 10:30

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
ΕΣΠΑ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ17 Μαρ 2017ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ(ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΣ) ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ) ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ


Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Κατέβασμα
Πρ. ΕΣΠΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ 17 Μαρ 2017Οι φοιτητές /τριες μπορούν να κατεβάσουν το έγγραφο "Δήλωση Ατομικών στοιχείων" ( αν και ήδη το έχετε) και απο την ιστοσελίδα μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ αμεσα τα 7 έγγραφα που υπάρχουν στο τέλος της σελίδας!


Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΓΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ16 Μαρ 2017ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟ ΓΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.(ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ)

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Κατέβασμα
Πρόγραμμα ΕΣΠΑ -ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ15 Μαρ 2017Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι όπως κατεβάσουν το ακόλουθο αρχείο για να πληροφορηθούν τους επιτυχόντες για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ - Πρακτική άσκηση.
Επίσης οι φοιτητές του ΕΣΠΑ, ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ,να επικοινωνήσουν με τα μέλη της επιτροπής πρακτικής άσκησης και να αναφέρουν τα στοιχεία που τους έχουν ζητηθεί, ΑΜΕΣΑ.

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ15 Μαρ 2017ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ (ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΠΑ)ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ 1/4/2017 ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 16/3/2017 ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 3 ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 15 Μαρ 2017Τα μαθήματα και το εργαστήριο της κας Λαβδανίτη δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ασθένειας
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ10 Μαρ 2017Ενημερώνουμε τους φοιτητές οτι η Βάση για την δήλωση συμμετοχής στην πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ θα παραμείνει ανοικτή. Η κατάθεση των διαιολογητικών όμως παραμένει η Δευτέρα 13-3-2017 μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι στη γραμματεία του τμήματος


Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ09 Μαρ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες που δεν έκαναν το 1ο βήμα και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην πρακτική άσκηση κατά το χρονικό διάστημα 1/4/17 έως 30/9/17 , όπως δηλώσουν το όνομά τους στην διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/lista.php (1ο βήμα - η βάση θα ανοίξει γι αυτούς σήμερα Πέμπτη 9/3/17 στις 19:00) και στη συνέχεια αύριο Παρασκευή 10/3/17 στις 11:00πμ θα επιλέξουν μια απο τις 12 θέσεις πρακτικής άσκησης που έχουν απομείνει ( και μόνο αυτές τις 12) στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και του Πολυγύρου Χαλκιδικής ( 2ο Βήμα -επιλογή θέσης πρακ άσκησης)

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης