Τμήμα Νοσηλευτικής ΑΤΕΙΘ

06 Δεκεμβρίου 2018  Καθηγητές : Ανακοίνωση για το μάθημα Ξένη Γλώσσα - Ορολογία                  05 Δεκεμβρίου 2018  Καθηγητές : ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ε ΚΑΙ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΙΣ 7/12/2018                  05 Δεκεμβρίου 2018  Καθηγητές : ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ                   04 Δεκεμβρίου 2018  Καθηγητές : Αναβολή μαθημάτων κου Θεοφανίδη                  04 Δεκεμβρίου 2018  Γραμματεία : ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 5/12/2018                  
Ανακοινώσεις Καθηγητών

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νέο Πρόγραμμα Σπουδών

Σας καλωσορίζουμε στο Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Νοσηλευτικής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης.
Βασικός στόχος του Τμήματος είναι η άρτια εκπαίδευση των φοιτητών/τριών αλλά και η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για επιτυχημένη επαγγελματική και επιστημονική εξέλιξη ώστε οι φοιτητές/τριες μας να ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της κοινωνίας, των επαγγελματικών φορέων εσωτερικού και εξωτερικούκαι στις επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν στη Νοσηλευτική.
Κατά το σχεδιασμό του Προγράμματος ελήφθησαν υπόψη κοινωνικές ανάγκες, όπως η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών υγείας, η ανάγκη παροχής φροντίδας σε ασθενείς από διαφορετικά κοινωνικά και πολιτιστικά περιβάλλοντα, η ανάγκη εξοικείωσης με την τεχνολογία κατά τη φροντίδα ασθενών κτλ.
Στην ιστοσελίδα του Τμήματος θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών, το περιεχόμενο σπουδών, τα μαθήματα ανά εξάμηνο αλλά και χρήσιμες χρηστικές πληροφορίες που θα διευκολύνουν τη φοίτηση των φοιτητών /τριών μας.
Ελπίζουμε ότι με το Νέο Πρόγραμμα οι φοιτητές/τριες μας θα οπλίσουν τη φαρέτρα τους με ένα ανταγωνιστικό πτυχίο που θα τους επιτρέψει να παρέχουν ποιοτική νοσηλευτική φροντίδα σε οποιοδήποτε χώρο εργασίας και εάν βρεθούν.

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά!
Η πρόεδρος του τμήματος
Δρ. Αλεξάνδρα Δημητριάδου.

Ανακοίνωση για το μάθημα Ξένη Γλώσσα - Ορολογία

Αναρτήθηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2018
Αγαπητοί φοιτητές,
επειδή λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν κατέστη δυνατό να δοθούν οι κωδικοί αξιολόγησης κατά τη διάρκεια του μαθήματος της προηγούμενης Τρίτης (4/12/2018), οι εν λόγω κωδικοί θα δοθούν στο μάθημα της ερχόμενης Τρίτης 11/12/2018. Συνεπώς, καλό θα είναι να προσέλθετε στο μάθημα της επόμενης Τρίτης για να παραλάβετε τους κωδικούς αξιολόγησης.

Όσον αφορά την ύλη:
a)Μέσα στη τάξη μελετήσαμε στο προηγούμενο μάθημα τις σελίδες Α18-Α22 από το κεφάλαιο Learning Medical Language καθώς και τις σελίδες 1-7 από το κεφάλαιο Roots and Combining Forms.
b)Για διάβασμα στο σπίτι (selfstudy) έχετε τα κεφάλαια 2 Suffixes and Prefixes & 3 Word Analysis and Communication (σελ16 έως σελ57) για να φέρετε τα ερωτήματά σας στην τάξη προς συζήτηση.
c)Στο επόμενο μάθημα θα μιλήσουμε για το κεφάλαιο 4 The Body as a Whole - The Language of Anatomy (σελ60 - σελ91)

Δρ. Σοφία Χρηστίδου
Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΑΠΘ

Η καθηγήτρια: Σοφία Χρηστίδου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ε ΚΑΙ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΤΙΣ 7/12/2018

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018
Ενημερώνονται οι φοιτητές του Ε και Ζ εξαμήνου που πραγματοποιούν κλινική άσκηση την Παρασκευή, ότι στις 7/12/2018 θα πραγματοποιήσουν την παρουσία του νοσοκομείου στην ημερίδα που διοργανώνει το Εργαστήριο του Τμήματος στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης. (ώρα 8 π.μ.)

Η Διευθύντρια του Τομέα

Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Αναρτήθηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2018
Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής για αύριο Πέμπτη 6/12/2018 θα αρχίσει στις 11.00 π.μ.

Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

Αναβολή μαθημάτων κου Θεοφανίδη

Αναρτήθηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2018
Τα μαθήματα του κου Θεοφανίδη για Τετάρτη 5/11, Πέμπτη 12/12 και Παρασκευή 13/12 δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω εκπαιδευτικής άδειας. Αναπλήρωση την επόμενη εβδομάδα σε συνέχεια των προγραμματισμένων ωρών διδασκαλίας ως διπλό μάθημα.

Ο Καθηγητής: Δημήτριος Θεοφανίδης

Ανακοίνωση για το μάθημα Ξένη Γλώσσα - Ορολογία

Αναρτήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2018
Αγαπητοί φοιτητές.
Σας παρακαλώ να προσέλθετε την επόμενη Τρίτη για να πάρετε τους κωδικούς αξιολόγησης του μαθήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα. Επίσης στο τελευταίο μάθημα έχει καλυφθεί η ύλη από τις σελίδες Α7-Α9.
Selfstudy pages: A10-A22.
Homework: Exersices Α11, A13, A15, A17, A19, A21.


Dr Sofia Christidou

Η καθηγήτρια: Σοφία Χρηστίδου

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΨΥΧΟΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Αναρτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018


Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία
Κατέβασμα

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ -ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΨΥΧΟΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ

Αναρτήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2018


Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία
Κατέβασμα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΉ 28/11/18- ΑΝΑΒΟΛΗ

Αναρτήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2018
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗς ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΗς ΤΕΤΑΡΤΗΣ 28/11/2018 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ.

Ο Καθηγητής: Κουκουρίκος Κωνσταντίνος

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 28/11/2018

Αναρτήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2018
Τα εργαστήρια του Γ΄εξαμήνου θα ξεκινήσουν για αύριο Τετάρτη 28/11/2018 στις 9.30 π.μ.


Η Διευθύντρια του Τομέα

Η Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αναρτήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2018
Η ηλεκτρονική βάση θα ΑΝΟΙΞΕΙ την ΤΡΙΤΗ 27/11/2018 ώρα 5 μ.μ.
Στο σύστημα μπαίνουν και επιλέγουν θέματα ΜΟΝΟ οι συντονιστές των ομάδων.

Ο συντονιστής της ομάδας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία θέματα . Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι από διαφορετικό καθηγητή. Μια εργασία μπορεί να επιλεγεί από διαφορετικούς συντονιστές
Βασικό κριτήριο για να αποδεχτεί ένας καθηγητής την ομάδα, είναι να έχει 2 μέλη για βιβλιογραφική ανασκόπηση.

Η Διευθύντρια του ΤομέαΗ Καθηγήτρια: Λαβδανίτη Μαρία


Παλιές ανακοινώσεις

Θέμα Ημερομηνία Ανακοίνωση Κατέβασμα
ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΗΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 201823 Νοε 2018ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣ Ι ΚΑΙ ΠΑΘ ΙΙ
Ξένη Γλώσσα - Ορολογία. Έναρξη μαθημάτων με το βιβλίο του Ευδόξου.22 Νοε 2018Αγαπητοί φοιτητές,
τα μαθήματα ξεκίνησαν. Σας παρακαλούμε να φέρνετε το βιβλίο σας "Αγγλική Ορολογία στις Βιοιατρικές Επιστήμες" γιατί το χρησιμοποιούμε μέσα στην αίθουσα για το μάθημα. Έχει ήδη καλυφθεί η ύλη από τις σελίδες Α4-Α6 και για homework έχει δοθεί η exersice A στη σελίδα Α9.

Dr Sofia Christidou
Πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ-Ένσημα20 Νοε 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που πρόσφατα ολοκλήρωσαν την πρακτική τους άσκηση μέσω ΕΣΠΑ ( 30 /9/2018) όπως προσκομίσουν άμεσα τα ένσημα του ΙΚΑ και για τους 6 μήνες της πρακτικής. Αυτά μπορούν να τα προμηθευτούν απο κατάστημα ΙΚΑ ( και για τους 6 Μήνες) και αν δεν έχουν υπάρχουν και για τους 6 μήνες , μπορούν να πάρουν τους 3 μήνες απο το ΙΚΑ και τους υπόλοιπους 3 απο το νοσοκομείο που ολοκλήρωσαν την πρακτική τους άσκηση.Να κατατεθούν στο γραφείο πρακτικής άσκησης ΕΣΠΑ (κο Μανώλη Καλιακούδα) ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον κο Κουκουρίκο.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 5ου ΕΞΑΜΗΝΟΥ20 Νοε 2018Ανακοινώνεται οτι την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου,
δε θα πραγματοποιηθεί το μάθημα του 5ου Εξαμήνου Ηθική και Δεοντολογία Νοσηλευτικής Επιστήμης.Η ημερομηνία ΄και ώρα αναπλήρωσης θα αποφασιστεί τη μέρα του επόμενου μαθήματος
Η καθηγήτρια του μαθήματος

Ε. Μηνασίδου
ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ13 Νοε 2018ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14-2018 ΛΟΓΩ ΟΡΚΩΜΟΣΙΩΝ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-11-2018 ΣΤΙΣ 12Μ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 12 Νοε 2018Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας]. Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2 φορές για την βιβλιογραφική ανασκόπηση)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών .

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραπάνω διαδικασία την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 ώρα 5 μ.μ.

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ12 Νοε 2018ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15.11.18 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛ. & ΧΕΙΡ.ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ Ι (κ.ΚΑΥΚΙΑ)12 Νοε 2018ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 14.11.18, ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ 8-10πμ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΟΡΚΟΜΩΣΙΩΝ. ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Ανακοίνωση προς τους Φοιτητές του μαθήματος Αγγλικά-Ορολογία07 Νοε 2018Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές που έχουν επιλέξει το μάθημα Αγγλικά-Ορολογία να δηλώσουν το βιβλίο "Αγγλική Ορολογία στις Βιοϊατρικές Επιστήμες" εκδόσεων Broken Hill Publishers, Κωδικός Ευδόξου: 77106949, ISBN: 9789925563623 στο σύστημα του Ευδόξου και βάσει της διαθεσιμότητας που βλέπουν να προσέλθουν στο Copy City ΕΠΕ, Επισκόπου Κίτρους 7, Καθημερινά 10:00-14:00 εκτός Σαββάτου και Πέμπτη 16:00-18:00 για να παραλάβουν το βιβλίο. Τηλ. 2310203566
Ευχαριστώ

ΥΓ Κατόπιν συνεννοήσεων με την Διευθύντρια Τομέα και Υπεύθυνη Προγράμματος προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας και από την επόμενη Τρίτη θα ξεκινάμε στις 3:15 και θα τελειώνουμε 4:45.

Our foreign students that have registered for the English course Foreign Language/Terminology should enter in Evdoxos system and register for the book "English Terminology in Biomedical Sciences" Broken Hill Publishers, Evdoxos code Nr. 77106949, ISBN: 9789925563623 and according to availability they should go to Copy City ΕΠΕ, 7 Episkopou Kitrous Str. close to the park of Rotonda, Daily 10:00-14:00 except on Saturdays and on Thursdays 16:00-18:00 in order to get their books. Telephone number: 00302310203566.
Thank You.

PS We tried to satisfy your demand to start earlier and from next Tuesday 13/11/2018 classes will start at 3:15 and finish at 4:45.

-Those who wish to take an assignment they should consult the book and find a field that satisfies their interests. After that they should contact me either in class or by mail at schristidou@civil.auth.gr in order to declare their topic.

Dr Sofia Christidou
Ανάρτηση Λεξιλογίου 1ων Κεφαλαίων για το μάθημα: Αγγλικά-Ορολογία - Vocabulary upload of the 1st chapters for the English-Terminology course06 Νοε 2018Εδώ θα βρείτε το Λεξιλόγιο των 1ων Κεφαλαίων από τα βιβλία ?Nursing? και ?Everyday English for Nursing?.
You will find here the Vocabulary of the 1st chapters of ?Nursing? and ?Everyday English for Nursing? books.
Κατέβασμα
1ο ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 31 Οκτ 2018Καλούνται οι φοιτητές που θεωρούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας να δηλώσουν το όνομα τους στην http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php
Η ηλεκτρονική βάση θα ανοίξει αύριο Πέμπτη 1/11/2018 στις 5 μ.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι30 Οκτ 2018Το μάθημα της Παθολογικης Νοσηλευτικής Ι θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 2 μ.μ.
Αναβολή μαθήματος "Αγγλικά - ορολογία" - Postponement of English-Terminology course.29 Οκτ 2018Το μάθημα "Αγγλικά - ορολογία" που ήταν προγραμματισμένο για τις 30/10/2018, αναβάλλεται λόγω ασθενείας και θα αναπληρωθεί αργότερα εντός του χειμερινού εξαμήνου.

The English-Terminology course, scheduled for 30/10/2018, is postponed due to illness and will be replenished later during the winter semester.

Δρ. Σοφία Χρηστίδου
Dr. Sofia Christidou
Αναβολή μαθήματος Συμβουλευτικης Νοσηλευτικής23 Οκτ 2018Το μάθημα της 24/10/2018 αναβάλλεται για προσωπικούς λόγους του καθηγητή. Η αναπλήρωση θα γίνει μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ & ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ23 Οκτ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές ότι την Τετάρτη 24.10.2018 και ώρα 11.30πμ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα νέα δεδομένα του προγράμματος Erasmus. Επίσης, θα γίνει παρουσίαση για πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα Erasmus στη Γερμανία.
Την επόμενη Τετάρτη 31.10.2018 και ώρα 11.30πμ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα Erasmus στην Ολλανδία.

Εκ μέρους της επιτροπής
ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΟΡΟΛΟΓΙΑ FOREIGN LANGUAGE - TERMINOLOGY19 Οκτ 20182η Ανακοίνωση
Σας αναρτώ το 1ο κεφάλαιο του κυρίως βιβλίου Grice Tony. - Everyday English for Nursing για το επόμενο μάθημα μας.

2nd Announcement
I here upload the 1st chapter of our main coursebook Grice Tony. - Everyday English for Nursing for our next class.


Δρ. Σοφία Χρηστίδου
PhD στην Μεταφρασεολογία, ΠΔΜ
Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΑΠΘ

Dr. Sofia Christidou
PhD in Translatology UOWM
Postdoctoral Researcher AUTH
Κατέβασμα
ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ - ΟΡΟΛΟΓΙΑ FOREIGN LANGUAGE - TERMINOLOGY19 Οκτ 2018Αγαπητοί φοιτητές του μαθήματος.
Αναρτώ σε πρώτη φάση το 1ο κεφάλαιο από το βιβλίο Nursing που ξεκινήσαμε την Τρίτη. Θα ακολουθήσουν και άλλες αναρτήσεις.
Dear students of the course.
I hereby upload the 1st chapter of our book Nursing that we went through last Tuesday. There will be more announcements.

Δρ. Σοφία Χρηστίδου
PhD στην Μεταφρασεολογία, ΠΔΜ
Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΑΠΘ

Dr. Sofia Christidou
PhD in Translatology UOWM
Postdoctoral Researcher AUTH
Κατέβασμα
ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι 16 Οκτ 2018Το μάθημα της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 17/10/2018 στις 12.30 μ.μ.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 15 Οκτ 2018Το μάθημα Νοσηλευτικές Θεωρίες θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16/10/2018 στις 10 π.μ. αντί για Πέμπτη.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 15 Οκτ 2018Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16/10/2018 στις 8.30 π.μ. στην αίθουσα 3.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
Δηλώσεις Εργαστηρίων ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ14 Οκτ 2018Τα εργαστήρια ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη απο τις 9π.μ. έως τις 2 μμ σε πέντε διαφορετικές εργαστηριακές ομάδες. Εως τώρα υπήρχε μεγάλη προσέλευση φοιτητών και καλύφθηκαν όλες οι διαθέσιμες θέσεις με αποτέλεσμα φοιτητές που αδιαφόρησαν ή δεν ενδιαφέρθηκαν άμεσα να μην έχουν ενταχθεί σε ομάδα και να μην μπορούν να ασκηθούν στο εργαστήριο. Καλούνται λοιπόν οι συγκεκριμένοι φοιτητές, να προσέλθουν στην διάλεξη του μαθήματος την Τρίτη 16/10/2018 στις 12 μμ. για διερεύνηση πιθανής διευθέτησης του ζητήματος τους καθώς προέκυψαν ορισμένες διαθέσιμες κενές θέσεις. Διευκρινίζεται ότι στην παρούσα φάση δεν είναι διαθέσιμη η δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένης ώρας. Οσοι φοιτητές δεν προσέλθουν, δεν θα υπάρχει άλλη δυνατότητα διεκδίκησης θέσης για φέτος.
Εργαστήριο Μαθήματος ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣ.ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΛΙΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΩΝ -ΟΡΘΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ09 Οκτ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΝ.Κατέβασμα
ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 08 Οκτ 2018Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9-10-2018 αντί Πέμπτης μετά το τέλος του μαθήματος της Παιδιατρικής Νοσηλευτικής.

Το επιλογής /υποχρεωτικό μάθημα Νοσηλευτικές Θεωρίες Θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 9-10-2018 αντί Πέμπτης μετά το τέλος του μαθήματος της Ογκολογικής Νοσηλευτικής.
ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ -ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ02 Οκτ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Α ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ Κατέβασμα
Σημαντικές ημερομηνίες Χειμερινού εξαμήνου 29 Σεπ 2018ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Έναρξη Εξαμήνου: 1/10/2018

Έναρξη Δηλώσεων Μαθημάτων: 24/09/2018 έως 28/9/2018

Έναρξη Θεωρητικών Μαθημάτων: 1/10/2018

Έναρξη Εργαστηρίων: 1/10/2018

Έναρξη Νοσοκομείων: Παρασκευή 5/10/2018

Υποδοχή Πρωτοετών - Αγιασμός: Τρίτη 2/10/2018

Χρέωση θέματος Πτυχιακής Εργασίας: 1ο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου 2018.

Εξέταση Πτυχιακών Εργασιών: 2ο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου 2018 και 2η εβδομάδα Δεκεμβρίου 2018.

Λήξη μαθημάτων: 11/01/2019

Α Εξεταστική: 21/01/2019 - 08/02/2019

Τελετή Καθομολόγησης: 1ο 15θήμερο Νοεμβρίου 2018
Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΩΝ Α, Γ, Ε, Ζ ΕΞΑΜΗΝΩΝ28 Σεπ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές του Α΄ εξαμήνου ότι η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην υποδοχή πρωτοετών την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 9 π.μ. στο αμφιθέατρο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ».

Για τα άλλα εξάμηνα ισχύουν τα εξής:
Η ενημέρωση των φοιτητών του Γ΄ εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/10/2018 στις 12 μ.μ. στην αίθουσα 3

Η ενημέρωση των φοιτητών του Ε΄ εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/10/2018 στις 12 μ.μ. στην αίθουσα 4

Η ενημέρωση των φοιτητών του Ζ΄ εξαμήνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/10/2018 στις 11 π.μ. στην αίθουσα 4

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μ. Λαβδανίτη
ΕΣΠΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ26 Σεπ 2018Καλούνται οι επιτυχόντες του ΕΣΠΑ όπως προσκομίσουν τα συνημμένα της δήλωσης ατομικών στοιχείων μέχρι τη Δευτέρα 1/10/18 και ώρα 12:00.
Δήλωση ατομικών στοιχείων υπάρχει σε προηγούμενη ανακοίνωση για αυτούς που δεν την έχουν συμπληρώσει σωστά ή έχει μουτζούρες.
Χρειάζεται και η συμπλήρωση της βεβαίωσης εργοδότη(επισυνάπτεται)από το νοσοκομείο. Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν είναι να φτάσουν γρήγορα στα νοσοκομεία οι φάκελλοι με τα ονόματα.
Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΠΑ26 Σεπ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ ( 8 ΘΕΣΕΙΣ)

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ26 Σεπ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΙς 10:30 ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 27/9/18 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
2o BHMA ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 25 Σεπ 2018
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το 1ο βήμα θα κάνουν μόνο αυτοί που δεν έκαναν δήλωση ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Όλοι οι άλλοι φοιτητές θα πάνε κατευθείαν στο 2ο βήμα, όπου θα εισάγουν τον προσωπικό τους κωδικό και θα δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις στα εργαστήρια. Θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο
www.nurse.teithe.gr/labsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
www.nurse.teithe.gr/labsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ)
Οι θέσεις ανά εργαστήριο και εξάμηνο είναι:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το 1ο βήμα θα κάνουν μόνο αυτοί που δεν έκαναν δήλωση ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ
Όλοι οι άλλοι φοιτητές θα πάνε κατευθείαν στο 2ο βήμα, όπου θα εισάγουν τον προσωπικό τους κωδικό και θα δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις στα εργαστήρια. Θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο
www.nurse.teithe.gr/labsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
www.nurse.teithe.gr/labsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ)
Οι θέσεις ανά εργαστήριο και εξάμηνο είναι:
Γ΄ εξάμηνο
Τετάρτη 8-12 μ.μ. εργαστήριο 1: 24 άτομα
Τετάρτη 8.30-12.30 μ.μ. εργαστήριο 2: 24 άτομα
Πέμπτη 9-1 μ.μ. εργαστήριο 1: 24 άτομα
Πέμπτη 9-1 μ.μ. εργαστήριο 2: 24 άτομα
Πέμπτη 10-2 μ.μ. εργαστήριο 3: 24 άτομα
Πέμπτη 1-5 μ.μ. εργαστήριο 2: 24 άτομα

Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟ
Δευτέρα 8-11 π.μ. εργαστήριο 4: 28 άτομα
Δευτέρα 11-2 μ.μ. εργαστήριο 4: 28 άτομα
Δευτέρα 2-5 μ.μ. εργαστήριο 1: 28 άτομα
Δευτέρα 12.30-3.30 μ.μ. εργαστήριο 4: 28 άτομα

Οι δηλώσεις εργαστηρίων θα γίνουν την ΤΡΙΤΗ 25-9-2018
Συγκεκριμένα στις ώρες:
Γ΄ εξάμηνο: ώρα 16.00 μ.μ.
Ε΄ εξάμηνο: ώρα 16.30 μ.μ.


Οι δηλώσεις εργαστηρίων θα γίνουν την ΤΡΙΤΗ 25-9-2018
Συγκεκριμένα στις ώρες:
Γ΄ εξάμηνο: ώρα 16.00 μ.μ.
Ε΄ εξάμηνο: ώρα 16.30 μ.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Έγγραφα μόνο για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου25 Σεπ 2018Αποκλειστικά για τους φοιτητές που θα ασκηθούν στο Παπαγεωργίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους συμπληρωμένο το επισυναπτόμενο έγγραφο.Κατέβασμα
Πρακτική άσκηση - Τοποθέτηση φοιτητών σε Νοσοκομεία ΧΕΙΜΕΡΙΝΌ 201825 Σεπ 2018Καλούνται οι φοιτητές όπως κατεβάσουν το αρχείο που επισυνάπτεται, για να δουν το νοσοκομείο που θα επιτελέσουν την 6μηνη πρακτική τους άσκηση.Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΕΙ 30/9/201825 Σεπ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΙΣ 30/9/18 ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.
ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ (120),ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ,ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΡΕΑ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 30/9/18.ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 1-4-2018 ΕΩΣ 30-9-2018).

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ : ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ (120), ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΩΝ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ 1-4-18 ΕΩΣ 30-9-18. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Π.Χ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1-4-18 ΜΕΧΡΙ 1-5-18, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ 2-5-18 ΜΕΧΡΙ 21-5-18 ΤΕΠ.... ΚΤΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2o ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Γ, Ε, Ζ ΕΞΑΜΗΝΑ 23 Σεπ 2018Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τρίτη 25/9/2018.
Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις κατά εξάμηνο είναι:
Γ΄ εξάμηνο: ώρα 10.00 π.μ.
Ε΄ εξάμηνο: ώρα 10.30 π.μ.
Ζ΄ εξάμηνο: ώρα 11.00 π.μ.

Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία. Θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο
http://www.nurse.teithe.gr/clinicsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
http://www.nurse.teithe.gr/clinicsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ) και
http://www.nurse.teithe.gr/clinicsZ.php (για τους φοιτητές Ζ΄ εξαμ)

Οι θέσεις ανά Νοσοκομείο και εξάμηνο είναι:

Γ΄ ΕΞΑΜΗΝΟ (ΑΠΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ )
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 40 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 35 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 35 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 30 ΑΤΟΜΑ

Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ Ε1 (ΑΠΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 20 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 12 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 12 ΑΤΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ε2 (ΑΠΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 14 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 20 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 12 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 12 ΑΤΟΜΑ

Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ Ζ1 (ΑΠΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 10 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 15 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 15 ΑΤΟΜΑ


Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ζ2 (ΑΠΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ)
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 ΑΤΟΜΑ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 10 ΑΤΟΜΑ
ΑΧΕΠΑ 15 ΑΤΟΜΑ
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ 15 ΑΤΟΜΑ

H Διευθύντρια του Τομέα
Μ. Λαβδανίτη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ22 Σεπ 2018Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ κατά το χειμερινό εξάμηνο να επισκεφτούν από αύριο Κυριακή 23/9/18 μετά τις 19:00 την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/kritiria.php προκειμένου να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Α.Μ. , έτος εισαγωγής, προσωπικό κωδικό) καθώς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η επιλογή τους.
Συγκεκριμένα:
1ον Α, Β,Γ : να συμπληρώσουν το βαθμό της επίδοσης τους (τον δίνει το ΠΥΘΙΑ), τον ακριβή αριθμό των οφειλόμενων μαθημάτων και το ακριβές εξάμηνο φοίτησης τους. Η επιβεβαίωση θα γίνει από την γραμματεία
2ον Εισοδηματικά : θα επιλέξουν την ανάλογη υποκατηγορία , πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2018)
3ον Κοινωνικά : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να ενταχθούν στα κοινωνικά κριτήρια να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την υποκατηγορια οπου υπαγονται και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το συνολικό δηλωθέν εισόδημα του οικονομικού έτους 2018 (εκκαθαριστικό του 2018) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4ον . στην συνέχεια εκτυπώνετε τη δήλωση
5ον. Υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη ΔΗΛΩΣΗ
6ον. Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την αίτηση
7ον Κατεβάζετε και συμπληρώνεται προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ φοιτητή για πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ ( Όσα στοιχεία γνωρίζεται)
8ον. Τα 3 τρία εκτυπωμένα έντυπα (δήλωση και αίτηση και δήλωση ατομικών στοιχείων φοιτητή) μαζί με τα έγγραφα που πιστοποιούν τα κριτήρια που επικαλείσθε, θα τα καταθέσετε στη γραμματεία του τμήματος μέχρι την Τετάρτη 26/9/2018 και ώρα 10:00- 12:00 π.μ
Αιτήματα ένταξης που έχουν υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά χωρίς να κατατίθενται στην γραμματεία τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, ΔΕΝ αξιολογούνται

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ 8

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΕΊΝΑΙ Η 15/10/2018

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης
Κατέβασμα
ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ22 Σεπ 2018Καλούνται οι κάτωθι φοιτητές/τριες όπως επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ- ΣΗΜΕΡΑ με e-mail με τον κο Κουκουρίκο ( να σημειώσουν και το τηλέφωνο τους για άμεση επικοινωνία) :

Γάκη Παναγιώτα
Πλατσά Μαρία
Γελίκη Ευδοξία
Μιχαηλίδου Ραφαήλα
Κωστανάκη Αικατερίνη
Μωραίτη Χριστίνα
Μπεσίρης Αλέξανδρος Ιωσήφ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ 21 Σεπ 2018Το 2ο βήμα για τη δήλωση Νοσοκομείων για την πραγματοποίηση της κλινικής άσκησης δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 21/9/2018. Θα πραγματοποιηθεί νεότερη ανακοίνωση.

Η Διευθύντρια του Τομέα

Μ.Λαβδανίτη
ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΠΑ17 Σεπ 2018ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 8.

ΜΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ, Ε ΚΑΙ Ζ ΕΞΑΜΗΝΩΝ 17 Σεπ 2018Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων θα γίνει σε δύο βήματα.
Στο 1ο βήμα (από Τετάρτη 19/9 8 μ.μ έως την Παρασκευή 21/9/2018 10 π.μ.)
θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο, θα συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγετε έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.
Καλούνται όσοι θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να διενεργήσουν την κλινική τους άσκηση, να κάνουν τα προκαταρκτικά του 1ου βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsC.php (για τους φοιτητές Γ΄ εξαμ),
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsE.php (για τους φοιτητές Ε΄ εξαμ) και
http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsZ.php (για τους φοιτητές Ζ΄ εξαμ)

Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Παρασκευή 21/9/2018. Για τις ακριβείς ώρες θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.


Η Διευθύντρια του Τομέα Νοσηλευτικής Ειδικότητας
Μαρία Λαβδανίτη

Αναλυτική βαθμολογία (WORD - EXCEL - POWERPOINT) εξετάσεων Αρχές Πληροφορικής & Εφαρμογές στην Υγεία15 Σεπ 2018Η αναλυτική βαθμολογία των φοιτητών των εξετάσεων του Σεπτεμβρίου 2018 στο WORD, EXCEL, POWERPOINT στο μάθημα Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία είναι αναρτημένη στο e-class.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 12 Σεπ 2018Οι εξετάσεις για τα νοσηλευτικά εργαστήρια είναι ως εξής:
Εργαστήριο Α΄ κα Μηνασίδου 12.30 μ.μ 14/9/2018
εργαστήριο Β εξαμήνου 19/9/2018, 9-10.30 π.μ.(κα Καυκιά-κα Κουταλάκη)
εργαστήριο Δ΄εξαμήνου 19/9/2018, 11-12 μ.μ (κα Καυκιά-κα Κουταλάκη)
εργαστήριο Γ΄εξαμήνου 19/9/2018, 12.30 μ.μ.(κα Μηνασίδου-κα Κουταλάκη)

Η Διευθύντρια του Τομέα
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΣΠΑ10 Σεπ 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ να διαβάσουν προσεκτικά τα κριτήρια που απαιτούνται. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις γύρω από το θέμα αυτό.

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
Κατέβασμα
Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση10 Σεπ 2018Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ

Οι φοιτητές που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κατά το Χειμερινό εξάμηνο (1/10/2018 -31/3/2019) καλούνται να εγγραφούν στον ΑΤΛΑΝΤΑ (http://atlas.grnet.gr/ )

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://atlas.grnet.gr/Files/StudentManual.pdf.

Για απορίες ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΑΤΛΑΝΤΑ, μέσω online αναφοράς http://atlas.grnet.gr/Contact.aspx. ή στο τηλ 215 215 7860, (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10:00 Π.Μ.

Επιτροπή πρακτικής άσκησης
Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση για το χειμερινό εξάμηνο10 Σεπ 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που πληρούν τα κριτήρια (έχουν πετύχει σε όλα τα μαθήματα ειδικότητας και στα 2/3 του συνόλου των μαθημάτων) για να συμμετέχουν στην πρακτική άσκηση ή πιστεύουν ότι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων θα μπορούν να πάρουν μέρος σ΄αυτή, να συμπληρώσουν τα στοιχεία ( ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα, Α.Μ, τυχόν νοσοκομείο στο οποίο έχουν κάνει αίτηση και αν έχει γίνει δεκτός/ή ή όχι, νοσοκομείο που έχουν κάνει αίτηση και δεν έχουν απάντηση καθώς και τον φορέα(δημόσιο ή ιδιωτικό)) που ζητούνται στη φόρμα που υπάρχει στην διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/aitisi.php. Μπορούν να δηλωθούν περισσότερα από ένα νοσοκομεία, κάνοντας χρήση όμως του ίδιου κωδικού για κάθε νοσοκομείο που δηλώνει ο κάθε φοιτητής. Η εφαρμογή θα ανοίξει μετά τις 10:00, αύριο Τρίτη 11/9/2018.

Οι καταγόμενοι από την περιφέρεια φοιτητές, καλούνται να επιλέξουν νοσοκομεία του τόπου καταγωγής τους

Η επιτροπή πρακτικής άσκησης
ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΘ10 Σεπ 2018Οι φοιτητές που έχουν δικαίωμα βάσει δικαιολογητικών να δώσουν και προφορικές εξετάσεις στο μάθημα του ΣΤ εξαμήνου Επείγουσα Νοσηλευτική /ΜΕΘ καλούνται να επικοινωνήσουν με την καθηγήτρια του μαθήματος

Η Καθηγήτρια
Ε. Μηνασίδου
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 07 Σεπ 2018Η επαναληπτική εξέταση των νοσηλευτικών εργαστηρίων (χειμερινού και εαρινού εξαμήνου) για το μήνα Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση με τους καθηγητές που πραγματοποιούσαν τα εργαστήρια.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μ. Λαβδανίτη
Εξετάσεις Εργαστηρίου ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ22 Αυγ 2018Οι εξετάσεις του εργαστηρίου της ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα πληροφορικής (1ος όροφος, κτίριο ΣΕΥΠ), αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης του θεωρητικού μαθήματος και μέχρι τις 12 μμ.
Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογές στην Υγεία27 Ιουν 2018Η αναλυτική βαθμολογία (Word-Excel-Powerpoint) των φοιτητών στις εξετάσεις του Ιουνίου 2018 είναι αναρτημένη στο e-class.
Ημερα εξετάσεων εργαστηρίων Κουκουρίκος25 Ιουν 2018Ημέρα εξετάσεων εργασ. 2η ευκαιρία Κουκουρίκος είναι η Τρίτη 26.6.18. Το προηγούμενο μήνυμα επίσηςισχύει .
2η ευκαρία εργαστηρίων με υπευθυνο καθ. Κουκουρίκο Κ25 Ιουν 2018Βασικές αρχές νοσηλευτικής β εξ.11.00
Επείγουσα νοσ/κή.Μεθ στ εξ. 13.00
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ25 Ιουν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούσαν το εργαστήριο Παθολογικής- Χειρουργικής ΙΙ του Δ εξαμήνου και Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής του ΣΤ εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου ότι η επαναληπτική εξέταση και των δύο εργαστηρίων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26-6-2018. Η ώρα θα καθοριστεί μετά από συνεννόηση με την καθηγήτρια.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 8-10 ΜΕ Κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ22 Ιουν 2018Η επαναληπτική εξέταση του εργαστήριου Επείγουσας και Εντατικής Νοσηλευτικής του ΣΤ΄ Εξαμήνου, ομάδα Τετάρτης (8-10) με κ. Λιαμοπούλου, θα γίνει την Τρίτη 3/7/2018 και ώρα 9:30, στο εργαστήριο 3.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ-ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣ. ΙΙ, Δ΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ, ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΜΕ Κ.ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ22 Ιουν 2018Η επαναληπτική εξέταση του εργαστηρίου Παθολογικής-Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ του Δ΄εξαμήνου, ομάδα Πέμτπης (10-2) με κ.κ. Μηνασίδου-Κουταλάκη, και ομάδα Πέμπτης (2-6) με κ.κ. Κουταλάκη-Λιαμοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 2/7/2018, και ώρα 9:00, στο εργαστήριο 2.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ Κ.Κ. ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ22 Ιουν 2018Η επαναληπτική εξέταση για το εργαστήριο της Βασικής Νοσηλευτικής του Β΄ εξαμήνου, Ομάδα Τετάρτης (9-12) με τις κ.κ. Κουταλάκη και Λιαμοπούλου, θα γίνει τη Δευτέρα 2/7/2018, ώρα 12:00, στο εργαστήριο 2.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ "ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ11 Ιουν 2018Τα αποτελέσματα των εξετάσεων του εργαστηρίου του μαθήματος "Αρχές Πληροφορικής Και Εφαρμογές στην Υγεία" βρίσκονται αναλυτικά (Word-Excel-PowerPoint) στο επισυναπτόμενο αρχείο. Με κόκκινα γράμματα υποδηλώνεται μη επιτυχής εξέταση στο συγκεκριμένο πεδίο. Τα κόκκινα κελιά στο Powerpoint υποδηλώνουν ότι δεν ελήφθη αρχείο (ή αρχείο μη συμβατού προγράμματος). Για τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, εξετάζονται οι φοιτητές μόνο στα πεδία που απέτυχαν (Word ή Excel). Παρουσίαση σε PowerPoint αποστέλλουν απο 1 έως 10 Σεπτεμβρίου.Κατέβασμα
ΩΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ05 Ιουν 2018Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ , Β ΕΞΑΜΗΝΟ, ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ, ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ : 8:30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΠΩς ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 31 Μαί 2018Το πρόγραμμα των εξετάσεων των εργαστηρίων Νοσηλευτικής βρίσκεται στο συνημμένο αρχείοΚατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)28 Μαί 2018ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ (ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05/2018 ΣΤΙΣ 10.00ΠΜ) ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05/2018, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/05/2018 ΣΤΙΣ 12.30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)28 Μαί 2018ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (8-10πμ) ΜΕ ΤΗΝ κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30/05/2018, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29/05/2018 ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 4.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 28 Μαί 2018Οι εργασίες για το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ καθώς και ότι άλλο χρειάζονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα του Δ΄ εξαμήνου και του Στ΄εξαμήνου με την κα Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29/5/2018 μετά τις 9 π.μ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (8-10)ΜΕ Κ. ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ26 Μαί 2018Εξαιτίας της 24ώρης απεργίας της ΓΣΕΕ και πιθανής δυσκολίας μετακίνησης των φοιτητών, το εργαστήριο Εντατικής του ΣΤ Εξαμήνου της Τετάρτης ΟΜΑΔΑ 8-10 εργ.3, δεν θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/5/2018, αλλά την Τρίτη 29/5/2018 και ώρα 10-12.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 9-12 ΜΕ ΚΚ. ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 25 Μαί 2018Λόγω της 24ώρης απεργίας της ΓΣΕΕ και πιθανής δυσκολίας μετακίνησης των φοιτητών, το εργαστήριο της Τετάρτης του Β΄ Εξαμήνου (9-12), δεν θα γίνει στις 30/5/2018, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31/5/2018 και ώρα 12-2.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ καΚΑΥΚΙΑ24 Μαί 2018ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 31.5.2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30πμ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 22 Μαί 2018Οι φοιτητές που δεν έχουν ακόμη αναλάβει πτυχιακή εργασία να προσέλθουν στο γραφείο της κας Λαβδανίτη την Τετάρτη 23/5/2018 στις 11.30 π.μ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 21 Μαί 2018Οι φοιτητές του Δ΄εξαμήνου μπορούν να παρουσιάσουν την εργασία τους την Τρίτη 22/5/2018 από 10.00-11.30 εάν δεν έχουν κάποια άλλη υποχρεωτική παρακολούθηση
ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 20 Μαί 2018Το μάθημα των Λοιμώξεων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 22/5/2018 στις 8.45 αντί για την Πέμπτη 24/5/2018. Θα δοθεί και η ύλη του μαθήματος για τις εξετάσεις.
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ20 Μαί 2018Η ύλη για τις εξετάσεις του μαθήματος Οικονομία της Υγείας βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο.Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Β ΤΕΤΑΡΤΗΣ 10:00-13:0016 Μαί 2018Υπενθυμιση για τους φοιτητές του Εργαστηρίου Νοσηλευτικής Β εξαμήνου, με κ. Φουντούκη Τετάρτη 10:00-13:00. Πέμπτη 17/05 και ώρα 13:00 αναπλήρωση (σύμφωνα με την συνεννόηση που έχουμε ήδη κάνει)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2017-1816 Μαί 2018Το πρόγραμμα της εξεταστικής Ιουνίου του ακ. έτους 2017-18 βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο.Κατέβασμα
Για όσους δεν χρεώθηκαν ακόμη θέμα Πτυχιακής εργασίας16 Μαί 2018Οι συντονιστές των ομάδων που δεν χρεώθηκαν ακόμη θέμα πτυχιακής να στείλουν μήνυμα στο adimitriadou@outlook.com
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓ.ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ15 Μαί 2018Καλούνται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής (β Εξάμηνο)κάθε Τετάρτη με τον κο Κουκουρίκο, σε αναπλήρωση του μαθήματος που χάθηκε λόγω των φοιτητικών εκλογών, την Πέμπτη 17/5/2018 και ώρα 13:00.
ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ14 Μαί 2018Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ μπορούν να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη εξετάσεων του μαθήματος.Κατέβασμα
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 13 Μαί 2018Οι φοιτητές του Δ΄εξαμήνου που έχουν πραγματοποιήσει το μάθημα των Α΄Βοηθειών (με το ΕΚΑΒ) την προηγουμενη Τρίτη θα παρακολουθήσουν την Τρίτη 15/5/2018, στις 10 π.μ., τα μαθήματα με την κα Λαβδανίτη όπως είχε γίνει συννενόηση στην αίθουσα.
ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ13 Μαί 2018Το μάθημα Λοιμώξεις στο χώρο Παροχής Υγείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15/5/2018 στις 8.30 π.μ. αντί για Πέμπτη 17/5/2018.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ13 Μαί 2018Λόγω των φοιτητικών εκλογών της 16ης Μαΐου το μάθημα της Φυσιολογίας ΙΙ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15.5.2018 και ώρα 11.15πμ.

Εκ μέρους της καθηγήτριας κας Μπελλάλη
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 09 Μαί 2018Τα μαθήματα της κας Λαβδανίτη την Τετάρτη 9/5/2018 και την Πέμπτη 10/5/2018 δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω απουσίας της καθηγήτριας.
Η αναπλήρωση θα γίνει μετά από συννενόηση με τους φοιτητές.
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5/18 - ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ08 Μαί 2018ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Β ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/5/18 9-12 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ/ΜΕΘ ΘΕΩΡΙΑ07 Μαί 2018
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ06 Μαί 2018Β Εξάμηνο, εργαστήριο νοσηλευτικής, ημέρα Τετάρτη, 10:00-13:00 με κ. Φουντούκη. Θα γίνει αναπλήρωση μαθήματος την Τρίτη 8/5 και ώρα 15:00
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)06 Μαί 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο ΣΤ με την κα Τσαλογλίδου ότι αυτό ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9/5/2018 στις 8.00πμ όπως είναι προγραμματισμένο, αλλά αύριο Δευτέρα 7/5/2018 στις 12.30μ στο εργαστήριο 4 από τον κ. Κουκουρίκο. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική (θα ληφθούν παρουσίες).
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)06 Μαί 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ εξαμήνου που παρακολουθούν το εργαστήριο Παθολογικής- Χειρουργικής ΙΙ με την κ.Τσαλογλίδου ότι αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα την Δευτέρα 7/5/2018(8.00-12.00μ και 13.00-17.00μμ) και Τρίτη 8/5/2018(8.00-12.00μ), όπως είχε συμφωνηθεί με τους φοιτητές των αντίστοιχων τμημάτων, αλλά θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ το εργαστήριο που αφορά την ενότητα του Τεχνητού Νεφρού την Τρίτη 8/5/2018 από την κ. Καυκιά στις 13.00μμ στο αμφιθεατρο Οικονόμου (όλα τα τμήματα). Η παρουσία όλων των φοιτητών είναι υποχρεωτική (θα ληφθούν παρουσίες).
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΧ.ΔΙΑΒΗΤΗ -ΟΜΑΔΑ Ψ.Ν.Θ04 Μαί 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ(ΟΜΑΔΑ Ψ.Ν.Θ) ΠΟΥ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΧ.ΔΙΑΒΗΤΗ ΣΤΙΣ 14:30 ΜΕ ΤΟΝ κο ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟ, ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ.
Αφορά τους φοιτητές του ΣΤ έξαμήνου03 Μαί 2018Οι φοιτητές του Στ΄εξαμήνου θα παρακολουθήσουν στο ξενοδοχείο GRAND PALACE τις εργασίες του 4ου " Συνεδρίου Φροντίδα στον Σακχαρώδη Διαβήτη" 4- 6 Μαϊου 2018
Επειδή υπάρχει πρόβλημα χώρου η παρακολούθηση θα γίνει κατά ομάδες και ως εξής:
Παρασκευή 8:30π.μ. -14 μ.μ οι φοιτητές του ΨΝΘ και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Παρασκευή 14:30μμ- 20:00. οι φοιτητές του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΧΕΠΑ και ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ
Σάββατο 9:00π.μ. -14 μ.μ οι φοιτητές του ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΧΕΠΑ και ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ
Σάββατο 14:30μμ- 20:00. οι φοιτητές του ΨΝΘ και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Κυριακή 9:00π.μ. -14 μ.μ Όλοι μαζί
Θα δοθούν βεβαιώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ03 Μαί 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8.5.2018 ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΙΣ 13.00 ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ (ΕΚΑΒ).

Η ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ"02 Μαί 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση του εργαστηρίου "Φροντίδα ενηλίκων ασθενών με καρκίνο" με το Άλμα Ζωής να περάσουν από το γραφείο της κας Λαβδανίτη την Πέμπτη 3 Μαίου στις 11.00 προκειμένου να προμηθευτούν τα καρτελάκια για τη συμμετοχή τους.
Εργαστήριο Δ΄εξαμήνου 02 Μαί 2018Όλοι οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο του Δ΄εξαμήνου, καλούνται την Τρίτη 8.5.2018 στο αμφιθέατρο Οικονόμου.
Θα διδαχθεί από την κυρία Καυκιά η ενότητα του Τεχνητού Νεφρού
ΜΑΘΗΜΑΤΑ Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 01 Μαί 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές του Δ΄εξαμήνου ότι τα μαθήματα με την κα Λαβδανίτη θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3/5/2018 στις 12 μ.μ. αντί για Τετάρτη 2/5/2018.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (κα ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)29 Απρ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα εργαστήρια του Δ εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου ότι αύριο Δευτέρα 30/4/2018 αυτά δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω εκτάκτου προσωπικού προβλήματος της καθηγήτριας. Τα εργαστήρια θα αναπληρωθούν μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές.
ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ"25 Απρ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση του εργαστηρίου "Φροντίδα ενηλίκων ασθενών με καρκίνο" με το Άλμα Ζωής να περάσουν από το γραφείο της κας Λαβδανίτη αύριο Πέμπτη 26 Απριλίου στις 13.30 προκειμένου να προμηθευτούν τα καρτελάκια για τη συμμετοχή τους.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ17 Απρ 2018 Β ΕΞΑΜΗΝΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ-ΤΜΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ-ΩΡΑ: 15:00-18:00- ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Μετά από συνεννόηση με τους φοιτητές θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 18-04-2018 και ώρα 16:00-19:00, αναπλήρωση μαθήματος.
ΑΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΞΟΔΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 201816 Απρ 2018Καλούνται οι φοιτητές /τριες που ήταν ενταγμένοι στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ στα πλαίσια της πρακτικής τους άσκησης ( 5 Άτομα, μόνο αυτοί/ες), όπως υποβάλουν άμεσα το απογραφικό δελτίο εξόδου, σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν σταλεί στο e-mail τους.

Υπενθύμιση: Δευτέρα ή Τετάρτη για το κλείσιμο των βιβλιαρίων άσκησης, σωστά συμπληρωμένα, με την βεβαίωση ολοκλήρωσης της πρακτικής και το έγγραφο με τους παρουσίες σας, στα διάφορα τμήματα απο τα οποία περάσατε.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ"13 Απρ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική δράση του εργαστηρίου "Φροντίδα ενηλίκων ασθενών με καρκίνο" που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Αλμα Ζωής μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Λαβδανίτη στο maria_lavdaniti@yahoo.gr (να δηλώσουν το μειλ και το τηλέφωνο τους).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φοιτητές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν.
ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ"06 Απρ 2018Οι φοιτητές που δήλωσαν και θα εξεταστούν στο μάθημα ?Αρχές Πληροφορικής & Εφαρμογές στην Υγεία? το εαρινό εξάμηνο 2017-18, οφείλουν να αποστείλουν μέχρι την Κυριακή 15/4/2018 ώρα 10 μμ. την εργασία τους στο PowerPoint (μαζί με το αρχείο pdf της πρωτότυπης δημοσίευσης) ΜΟΝΟ με την εφαρμογή Wetransfer (https://wetransfer.com/) στο mail του διδάσκοντα (gminos@aqua.teithe.gr). Οι φοιτητές που έχουν αποτύχει σε προηγούμενες εξετάσεις και οφείλουν το μάθημα, θα πρέπει να αποστείλουν και αυτοί το αρχείο PowerPoint ασχέτως εάν την είχαν αποστείλει και παλαιότερα. ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι εξετάσεις σε WORD, EXCEL, POWERPOINT θα γίνουν για όλους τους φοιτητές από την αρχή και δεν υπάρχει προβιβάσιμος βαθμός σε κάποιο από τα ανωτέρω από παλαιότερες εξετάσεις.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ 3o BHMA 02 Απρ 2018Η ηλεκτρονική βάση θα ΑΝΟΙΞΕΙ την ΤΡΙΤΗ 3/4/2018 ώρα 4 μ.μ.
Στο σύστημα μπαίνουν και επιλέγουν θέματα ΜΟΝΟ οι συντονιστές των ομάδων.

Ο συντονιστής της ομάδας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία θέματα . Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι από διαφορετικό καθηγητή. Μια εργασία μπορεί να επιλεγεί από διαφορετικούς συντονιστές
Βασικό κριτήριο για να αποδεχτεί ένας καθηγητής την ομάδα, είναι να έχει 2 μέλη για βιβλιογραφική ανασκόπηση και 3 για ερευνητική εργασία


Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η Διευθύντρια του Τομέα Νοσηλευτικής Ειδικότητας
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ 3o BHMA 02 Απρ 2018Η ηλεκτρονική βάση θα ΑΝΟΙΞΕΙ την ΤΡΙΤΗ 3/4/2018 ώρα 4 μ.μ.
Στο σύστημα μπαίνουν και επιλέγουν θέματα ΜΟΝΟ οι συντονιστές των ομάδων.

Ο συντονιστής της ομάδας μπορεί να επιλέξει μέχρι τρία θέματα . Η κάθε εργασία θα πρέπει να είναι από διαφορετικό καθηγητή. Μια εργασία μπορεί να επιλεγεί από διαφορετικούς συντονιστές
Βασικό κριτήριο για να αποδεχτεί ένας καθηγητής την ομάδα, είναι να έχει 2 μέλη για βιβλιογραφική ανασκόπηση και 3 για ερευνητική εργασία


Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η Διευθύντρια του Τομέα Νοσηλευτικής Ειδικότητας
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ 31-3-201802 Απρ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.
ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ. ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΛΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΡΕΑ ΑΣΚΗΣΗΣ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΙΣ 31-3-2018 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ (ΑΠΟ 1-10-2017 ΕΩΣ 31-3-2018).ΕΠΙΣΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31-3-18

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ 5 ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ : ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ , ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ, ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟ 1-10-17 ΕΩΣ 31-3-18. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Π.Χ ΠΡΩΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 1-10-17 ΜΕΧΡΙ 31-10-17, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ 1-11-17 ΜΕΧΡΙ 20-11-17 ΤΕΠ.... ΚΤΛ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ29 Μαρ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος οτι αύριο 30/3/2018 η γραμματεία δεν θα δεχθεί φοιτητές
2ο ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ 27 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών.

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραπάνω διαδικασία από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 (ώρα 5.00 μ.μ.)

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία

Η Διευθύντρια του Τομέα Νοσηλευτικής Ειδικότητας
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 27 Μαρ 2018Τα μαθήματα του Δ εξαμήνου με την κα Λαβδανίτη θα ξεκινήσουν αύριο Τετάρτη 28/3/2018 στις 13.00 μμ.
ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 21 Μαρ 2018Το μάθημα Λοιμώξεις στο Χώρο Παροχής Υγείας θα πραγματοποιηθεί για αύριο Πέμπτη 22/3/2018 στις 10 π.μ.
ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΣΠΑ 21 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ όπως το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/3/2018 περάσουν απο το κεντρικό γραφείο ΕΣΠΑ ( κο Μανώλη) για να πάρουν τις νέες συμβάσεις τους. Αφού τις υπογράψουν, θα τις μεταφέρουν στο νοσοκομείο τους και θα υπογράφουν απο τους αρμόδιους του νοσοκομείου.

Επίσης καλούνται οι κκ Σεϊρεκίδου και Ξημιτούδη όπως επικοινωνήσουν με mail με τον κο Κουκουρίκο σήμερα.
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (εργ.2)20 Μαρ 2018Το εργαστήριο της Βασικής Νοσηλευτικής του Β΄ εξαμήνου στο εργαστήριο 2 με τις κ.κ. Κουταλάκη και Λιαμοπούλου για αύριο 21/3/2018 θα ξεκινήσει στις 10:00 (κι όχι στις 9:00), λόγω της Συνεδρίασης της Συνέλευσης του Τμήματος.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΠΑ ΕΝΣΤΑΣΗ16 Μαρ 2018Συνήλθε την 14-3-2018 και ώρα 12:15 η επιτροπή πρακτικής άσκησης για να εξετάσει την ένσταση της φοιτήτριας Μαλλούδη Ελένης για τη σειρά επιτυχόντων για ένταξη στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.
Μετά απο λεπτομερή εξέταση των διακαιολογητικών της, η επιτροπή ομόφωνα αποφασίζει να κάνει δεκτή την ένστασή της και με σύνολο μορίων 84,33, την κατατάσσει στην 6η θέση της γενικής κατάστασης των επιτυχίντων. Η σειρά των επιλαχόντων διαφοροποιείται ως εξής:
16.Σαββαϊδου Σοφία
17.Καραγιαννίδου Χ
18.Κουντούδη Σ
19.Τσαχουρίδου Ε
20.Κατσαμάκη Α

Η επιτροπή Πρακτικής άσκησης
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ15 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές, που θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις για ανάληψη θέματος πτυχιακής εργασίας, να επισκεφτούν μέχρι την Κυριακή 18/3/2018 την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php και να συμπληρώσουν τα αιτούμενα στοιχεία.

Η ηλεκτρονική βάση θα ανοίξει αύριο Παρασκευή 16/3/2018 στις 10 π.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα Νοσηλευτικής Ειδικοτήτας
ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ15 Μαρ 2018ΠΡΟΣΟΧΗ !! Καλούνται οι φοιτητές που θα ασκηθούν στο Νοσ.Παπαγεωργίου όπως συμπληρώσουν το έγγραφο που επισυνάπτεταιστο μήνυμα αυτό ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΚατέβασμα
Έγγραφα μόνο για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου13 Μαρ 2018Αποκλειστικά για τους φοιτητές που θα ασκηθούν στο Παπαγεωργίου θα πρέπει να έχουν μαζί τους και τα επισυναπτόμενα έγγραφα.Κατέβασμα
ΕΣΠΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ13 Μαρ 2018Καλούνται οι επιτυχόντες του ΕΣΠΑ όπως προσκομίσουν τα συνημμένα της δήλωσης ατομικών στοιχείων μέχρι τη Δευτέρα 19/3/18 και ώρα 13:00(οχι τελευταία στιγμή.
Δήλωση ατομικών στοιχείων υπάρχει σε προϋγουμενη ανακοίνωση για αυτούς που δεν την έχουν συμπληρώσει σωστά ή έχει μουτζούρες.
Χρειάζεται και η συμπληρωση της βεβαίωσης εργοδότη(επισυνάπτεται)απο το νοσοκομείο. Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν είναι να φτάσουν γρήγορα στα νοσοκομεία οι φάκελλοι με τα ονόματα.
Κατέβασμα
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ13 Μαρ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΙς 12:30 ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/3/18 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΕΣΠΑ13 Μαρ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΣΠΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ : ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ 14/3/2018 ΣΤΙΣ 11:00 ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.
Κατέβασμα
Πρακτική άσκηση Τοποθέτηση φοιτητών σε Νοσοκομεία13 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές όπως κατεβάσουν το αρχείο που επισυνάπτεται, για να δουν το νοσοκομείο που θα επιτελέσουν την 6μηνη πρακτική τους άσκηση. Κατέβασμα
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ12 Μαρ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολούθησαν την ημερίδα "Η φροντίδα του δέρματος ασθενών με καρκίνο" στο Θεαγένειο την 1η Μαρτίου μπορούν να παραλάβουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης από το γραφείο της κας Λαβδανίτη την Τρίτη 13/3/2018 από τις 10.30 π.μ.
ΜΑΘΗΜΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ (Δ΄ΕΞΑΜΗΝΟ)12 Μαρ 2018Οι φοιτητές της δεύτερης ομάδας των Α΄Βοηθειών θα παρακολουθήσουν το μάθημα της Χειρουργικής Νοσηλευτικής ΙΙ στις 12.00 την Τρίτη 13/3/2018 αντί για την Τετάρτη.

Η καθηγήτρια του μαθήματος
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ERASMUS 09 Μαρ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.03.2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 2 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ERASMUS
ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ06 Μαρ 2018ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 6

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 6

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ 6

ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ 8
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ06 Μαρ 2018ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 10-12.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ06 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να κάνουν πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ κατά το χρονικό διάστημα 1/4/2018 - 30/9/2018 να επισκεφτούν, από την Τετάρτη 7/3/2018 μετά τις 15:00 την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/kritiria.php προκειμένου να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία (Α.Μ. , έτος εισαγωγής, προσωπικό κωδικό) καθώς και τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η επιλογή τους.
Συγκεκριμένα:
1ον Α, Β,Γ : να συμπληρώσουν το βαθμό της επίδοσης τους (τον δίνει το ΠΥΘΙΑ), τον ακριβή αριθμό των οφειλόμενων μαθημάτων και το ακριβές εξάμηνο φοίτησης τους. Η επιβεβαίωση θα γίνει από την γραμματεία
2ον Εισοδηματικά : θα επιλέξουν την ανάλογη υποκατηγορία , πάντα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Εκκαθαριστικό οικ. Έτους 2017)
3ον Κοινωνικά : ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΟΛΟΙ όσοι θέλουν να ενταχθούν στα κοινωνικά κριτήρια να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ την υποκατηγορια οπου υπαγονται και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και το συνολικό δηλωθέν εισόδημα του οικονομικού έτους 2017 (εκκαθαριστικό του 2017) και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
4ον . στην συνέχεια εκτυπώνετε τη δήλωση
5ον. Υποβάλλετε ηλεκτρονικά τη ΔΗΛΩΣΗ
6ον. Κατεβάζετε και συμπληρώνετε την αίτηση
7ον Κατεβάζετε και συμπληρώνεται προσεκτικά τη ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ φοιτητή για πρακτική άσκηση ΕΣΠΑ ( Όσα στοιχεία γνωρίζεται)
8ον. Τα 3τρία εκτυπωμένα έντυπα (δήλωση και αίτηση και δήλωση ατομικών στοιχείων φοιτητή) μαζί με τα έγγραφα που πιστοποιούν τα κριτήρια που επικαλείσθε, θα τα καταθέσετε στη γραμματεία του τμήματος μέχρι την Δευτέρα 12/3/2018 και ώρα 12:00 π.μ
Αιτήματα ένταξης που έχουν υποβληθεί μόνο ηλεκτρονικά χωρίς να κατατίθενται στην γραμματεία τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, ΔΕΝ αξιολογούνται

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ 15

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ


Η Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης
Κατέβασμα
Πρακτική άσκηση 2ο Βήμα επιλογή Θέσεων πρακτικής άσκησης σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης06 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που έκαναν το 1ο βήμα και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στην πρακτική άσκηση κατά το χρονικό διάστημα 1/4/18 έως 30/9/18 , όπως δηλώσουν το όνομά τους (2ο Βήμα επιλογή θέσης πρακ άσκησης) αύριο Τετάρτη 7/3/18 στις 10:00πμ.Θα επιλέξουν μια απο τις 26 θέσεις πρακτικής άσκησης που έχουν απομείνει ( και μόνο αυτές τις 26) στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Επίσης στο επισυναπτόμενο αρχείο αναφέρονται τα ονόματα των φοιτητών/τριων που έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση πρακτικής. Αυτοί ΔΕΝ θα κάνουν καμμιά ενέργεια, δεν θα πάρουν μερος στη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.
Στη διαδικασία επιλογής θέσης μπορούν να συμμετέχουν και αυτοί που δεν βρήκαν θέση σε περιφερειακά νοσοκομεία.
Κατέβασμα
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΣΠΑ06 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ να διαβάσουν προσεκτικά τα κριτήρια που απαιτούνται. Οι θέσεις που θα δοθούν για το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο είναι 15. Με νεότερη ανακοίνωση θα σας δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις.Κατέβασμα
Πρακτική άσκηση Περιφερειακά Νοσοκομεία02 Μαρ 2018Καλούνται οι φοιτητές που έχουν εξασφαλίσει θέση πρακτικής άσκησης σε περιφερειακά νοσοκομεία όπως επικοινωνήσουν με αυτά και να τους πουν να ανεβάσουν τις θέσεις στον άτλαντα. Οι φοιτητές αυτοί είναι : Γαληνά,Γκιοργκίεβα, Σπανδώνη, Διαμαντίδου,Καραγιαννίδου, Κώτσου, Αβραμοπούλου,Ξημιτούδη,Οσμάν Σεδέφ, Αγκο Μελίζ,Παπαχαραλάμπου,Σκαμπαρδώνη, Κοκκίνου, Δέλλιου. Να ενημερωθεί και η επιτροπή πρακτικής άσκησης.

Επίσης οι φοιτητές Κατσαμάκη, Πέτκα, Σαββαίδου, Κωνσταντινίδου, Ξυγιντζή, Τσιόγκας, Μιχαηλίδης, Μωραίτη , Παντελίδου ας επικοινωνήσουν με την επιτροπή πρακτικής για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Αν ήδη εχουν και αυτοί εξασφαλίσει θέση να πουνε στο νοσοκομείο να την ανεβάσει στον άτλαντα και συνέχεια να ενημερώσουν την επιτροπή
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ01 Μαρ 2018Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση - ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΑ
Οι φοιτητές (ΟΛΟΙ) που θα κάνουν την πρακτική τους άσκηση κατά το ΕΑΡΙΝΟ εξάμηνο (1/04/2018 -30/9/2018) καλούνται να εγγραφούν στον ΑΤΛΑΝΤΑ (http://atlas.grnet.gr/ )

Οδηγίες για τη χρήση της εφαρμογής θα βρείτε στο σύνδεσμο: http://atlas.grnet.gr/Files/StudentManual.pdf.

Για απορίες ή υποστήριξη μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Αρωγής Χρηστών του ΑΤΛΑΝΤΑ, μέσω online αναφοράς http://atlas.grnet.gr/Contact.aspx. ή στο τηλ 215 215 7860, (Δευτέρα-Παρασκευή, 09:00-17:00)

ΑΜΕΣΑ!!
ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ERASMUS ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Επιτροπή πρακτικής άσκησης
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ/ΜΕΘ27 Φεβ 2018Την Πέμπτη 1 Μαρτίου το μάθημα της Επείγουσας θα ξεκινήσει στις 15.00μμ και όχι την προγραμματισμένη ώρα λόγω της Ημερίδας που διοργανώνει το εργαστήριο "Φροντίδας Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο" του Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ Νοσοκομείου.

Η Καθηγήτρια
Ε. ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ κας ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ26 Φεβ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα μαθήματα της κας Κουρκούτα, ότι λόγω ανωτέρας βίας, τα μαθήματα αυτής της εβδομάδας δεν θα πραγματοποιηθούν. Η αναπλήρωσή τους θα γίνει μετά από συνεννόηση με την καθηγήτρια.
Κλινική άσκηση στο ΨΝΘ-Υπενθύμιση25 Φεβ 2018Οι φοιτητές/τριες που πρόκειται να αρχίσουν την κλινική τους άσκηση στο ΨΝΘ θα συναντήσουν τον υπεύθυνο καθηγητή τους στο κυλικείο των ΟΞΕΩΝ στις 8:00.(απο την πλαϊνή είσοδο του νοσοκομείου δεξιά ευθεία προς τα πάνω)
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟΥ21 Φεβ 2018Κατέβασμα
Εργαστήρια Μαθήματος Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Β Εξάμηνο20 Φεβ 2018Καλούνται οι φοιτητές όπως κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο για να πληροφορηθούν τα εργαστήρια του μαθήματος Βασικές Αρχές Νοσηλευτικής Β Εξάμηνο.Κατέβασμα
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ20 Φεβ 2018ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΑΡΧΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ" ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1-3-2018.
Ενημερωτική συνάντηση των φοιτητών του Β΄εξαμήνου16 Φεβ 2018Καλούνται όλοι οι φοιτητές του Β΄εξαμήνου την Τρίτη 20 /2 και ώρα 9 π.μ.σε ενημερωτική συνάντηση στο αμφιθέατρο της ΣΕΥΠ (δίπλα στο κυλικείο )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ ΕΞΑΜΗΝΟ14 Φεβ 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20.2.2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 10πμ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΕΥΠ (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ).
Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ14 Φεβ 2018Οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου καλούνται την ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 9πμ στις αίθουσες 3 και 4 για ενημέρωση.

Η υπεύθυνη του ΣΤ Εξαμήνου

Ε. ΜΗΝΑΣΙΔΟΥ
ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΑ14 Φεβ 2018Η δήλωση των εργαστηρίων του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/2/2018.
Καλούνται οι φοιτητές που πραγματοποίησαν το 1ο Βήμα να εισέλθουν στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και να δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις των εργαστηρίων.
Οι φοιτητές του Β εξαμήνου ώρα 5:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsB.php
οι φοιτητές του Δ εξαμήνου, ώρα 6:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsD.php και
οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου, ώρα 7:00μμ στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/labsST.php
όσοι φοιτητές αντιμετωπίζουν πρόβλημα μπορούν να απευθύνονται στους υπευθύνους εξαμήνων που είναι οι εξής:
Β΄ εξάμηνο: κος Κουκουρίκος
Δ΄ εξάμηνο: κα Καυκιά
Στ΄ εξάμηνο: κα Μηνασίδου

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
ημερίδα με θέμα: Η φροντίδα του δέρματος των ασθενών με καρκίνο14 Φεβ 2018Το Εργαστήριο "Φροντίδας Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο" του Τμήματος Νοσηλευτικής Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης, σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: Η φροντίδα του δέρματος των ασθενών με καρκίνο,
που θα γίνει την Πέμπτη 1η Μάρτη 2018 (ώρα: 9πμ -14μμ) στο Αμφιθέατρο του Θεαγένειου Νοσοκομείου

Η Ημερίδα μοριοδοτείται με Διεθνείς Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (International Continuing Nursing Educational Credits-ICNEC) από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΕΣΝΕ, σύμφωνα με τα κριτήρια του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (ICN).
Με τη λήξη των εργασιών της Ημερίδας θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης
Κατέβασμα
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤ13 Φεβ 2018Στις 17.00 (5μμ) θα μπορέσουν να δηλώσουν νοσοκομείο όσοι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου δεν είχαν προλάβει να το κάνουν και ήταν σε εκκρεμότητα. Εάν υπάρχουν φοιτητές που χρωστάνε μόνο εργαστήριο ΜΕΘ παρακαλώ να μου στείλουν inbox. Μόνο αυτοί. Το νοσοκομείο του ΣΤ περιλαμβάνει παρουσίες στη ΜΕΘ και στον Ψυχιατρικό τομέα. Θα κάνετε 10 υποχρεωτικές παρουσίες ΜΕΘ και 10 υποχρεωτικές στον Ψυχιατρικό τομέα. Μόλις τελειώσει η διαδικασία και αφού γίνει διασταύρωση στοιχείων θα αναρτηθούν οι ημερομηνίες έναρξης και αλλαγής των τμημάτων
Η Υπεύθυνη του ΣΤ
Ε.Μηνασίδου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ 13 Φεβ 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές του ΣΤ εξαμήνου που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν κλινική άσκηση στο νοσοκομείο, ότι το σύστημα για τις δηλώσεις θα ανοίξει πάλι σε δύο ώρες προκειμένου να δηλώσουν ΜΟΝΟ οι φοιτητές που δεν πρόλαβαν.

Υπενθυμίζεται ότι το εργαστήριο και την κλινική άσκηση του ΣΤ εξαμήνου μπορούν να παρακολουθήσουν οι φοιτητές που έχουν εξεταστεί επιτυχώς στη θεωρία και στο εργαστήριο των μαθημάτων: Παθολογική Νοσηλευτική Ι, Χειρουργική Νοσηλευτική Ι, Παθολογική Νοσηλευτική ΙΙ, Χειρουργική Νοσηλευτική ΙΙ.

Η Διευθύντρια του Τομέα,
Μαρία Λαβδανίτη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ13 Φεβ 2018 Οι δηλώσεις Νοσοκομείων για την κλινική άσκηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 13/2/2018. Καλούνται οι φοιτητές που ολοκλήρωσαν το 1ο βήμα να εισέρχονται στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις, να εισάγουν τον προσωπικό τους κωδικό και να δηλώσουν μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.

Β εξάμηνο www.nurse.teithe.gr/clinicsB.php
Δ εξάμηνο www.nurse.teithe.gr/clinicsD.php
ΣΤ εξάμηνο www.nurse.teithe.gr/clinicsST.php

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1ο Βήμα Εκδήλωση ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση10 Φεβ 2018Καλούνται όλοι οι φοιτητές/τριες (είτε έχουν κάνει αίτηση σε νοσοκομείο είτε οχι) που πληρούν τα κριτήρια και επιθυμούν να ξεκινήσουν την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση κατά το εαρινό εξάμηνο(Απρίλιο) όπως συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην εφαρμογή που θα ανοίξει στην ιστοσελίδα του τμήματος στις 21:00 σήμερα 10/2/18 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/aitisi.php.

Θα ακολουθήσει σε 2ο χρόνο το 2ο βήμα με ανακοίνωση μέσω της ιστοσελίδας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Β, Δ ΚΑΙ ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΩΝ- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ10 Φεβ 2018Η ΔΗΛΩΣΗ Νοσοκομείων θα γίνει σε δύο βήματα.
Στο 1ο βήμα (αρχίζει το Σάββατο 10/2 στις 8 μμ, έως το πρωί της Τρίτης 13/2, 9 π.μ)
θα εισέλθετε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας υποδεικνύονται ανάλογα με το εξάμηνο. Θα συμπληρώσετε την φόρμα με τα στοιχεία που αιτούνται και θα εισάγετε έναν δικό σας (προσωπικό) κωδικό.

Καλούνται όσοι θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις να διενεργήσουν την κλινική τους άσκηση, να κάνουν τα προκαταρκτικά του 1ου βήματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsB.php (για τους φοιτητές Β εξαμ), http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsD.php (για τους φοιτητές Δ΄ εξαμ) και http://www.nurse.teithe.gr/preclinicsST.php (για τους φοιτητές ΣΤ΄ εξαμ)
Στο 2ο βήμα (επιλογή Νοσοκομείου) θα εισάγετε τον προσωπικό σας κωδικό και θα δηλώσετε μία από τις προσφερόμενες θέσεις κλινικής άσκησης στα Νοσοκομεία.
Το δεύτερο βήμα θα γίνει την Τρίτη 13/2
Οι ώρες που θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές βάσεις στο δεύτερο βήμα κατά εξάμηνο είναι:
Β΄ εξάμηνο: ώρα 10 π.μ.
Δ΄ εξάμηνο: ώρα 11 π.μ.
ΣΤ΄ εξάμηνο: ώρα 12 μ.μ.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
Υλη εξετάσεων μαθήματος Χειρουργικής31 Ιαν 2018 Η ύλη του μαθήματος της Χειρουργικής είναι:
- Βιβλίο: Σύγχρονη Χειρουργική, Συγγρ.: G.M.Doherty, L.W.Way, Εκδόσεις: Π.Χ.Πασχαλίδης, BROKEN HILL, 2η Ελληνική Έκδοση, 2014,
Κεφάλαια: 1, 2, 3, 4, 5, Σελίδες: 25 - 85
ή:
- Βιβλίο: Σύγχρονη Χειρουργική, Συγγρ.: G.M.Doherty, Εκδόσεις: Π.Χ.Πασχαλίδης, BROKEN HILL, 3η Ελληνική Έκδοση, 2018,
Κεφάλαια: 1, 2, 3, 4, 5, Σελίδες: 19 - 64

Ο Διδάσκων
Αποστόλου Θωμάς
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ25 Ιαν 2018Οι εξετάσεις για τα εργαστήρια της κας Κουταλάκη θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 7/2/2018
8.30-1μμ το Τμήμα της Τρίτης
1.30 μμ το τμήμα της Πέμπτης 2-6

ΠΕΜΠΤΗ 8/2/2018
8.30 το Τμήμα της Πέμπτης 10-2

Εκ μέρους της κας Κουταλάκη
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERASMUS (ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)21 Ιαν 2018ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, OTI Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/01/2018, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/1/ 2018 ΣΤΙΣ 13.15 ΜΜ (ΑΙΘΟΥΣΑ 5) ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ERASMUS.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ERASMUS16 Ιαν 2018ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ, ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25/01/2018 ΣΤΙΣ 15.00ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 5. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία16 Ιαν 2018ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ 9ο Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ "Αρχές Πληροφορικής και εφαρμογές στην Υγεία", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ (POWER POINT) ΣΤΟ MAIIL (gminos@aqua.teithe.gr) ΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑ. ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (WORD-EXCEL) ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 25/1/2018 ΩΡΑ 10:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (1ος ΟΡΟΦΟΣ).
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ16 Ιαν 2018ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ 18/1/2018 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΚΟΣΕΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΜΠΕΡΙΤΖΑ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ, ΠΑΡΙΣΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.
ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ16 Ιαν 2018ΛΟΓΩ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ "ΓΕΝΕΤΙΚΗ" (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ)ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18/1/2018 ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗ (ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ) ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 9ο ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.
ΥΛΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ15 Ιαν 2018Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Καρδιολογικής Νοσηλευτικής μπορούν να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη του μαθήματος.Κατέβασμα
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗ13 Ιαν 2018ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 9 ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΝΩ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 18-1-2018. Η ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 2, 3, 4, 5 ΚΑΙ 7 ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ¨ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΛΙΚΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ" ΤΩΝ READ & DONNAI.
ΥΛΗ ΠΕΡΙΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 11 Ιαν 2018Οι φοιτητές που έχουν δηλώσει το μάθημα της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής μπορούν να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη του μαθήματος.

Κατέβασμα
YΛΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 09 Ιαν 2018Η ύλη του μαθημάτος της Ογκολογικής Νοσηλευτικής είναι από τις σελίδες του προτεινόμενου συγγράματος. Οι φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα μπορούν να κατεβάσουν το επισυναπτόμενο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν. Κατέβασμα
ΥΛΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ SOS08 Ιαν 2018Ύλη ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2017-2018


? Γενικές αρχές για τη διατροφή, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία
? Ανάγκες οργανισμού, μεταβολισμός των τροφών, δείκτης μάζας σώματος
? Υποσιτισμός, παχυσαρκία
? Διατροφή στην εγκυμοσύνη, μητρικός θηλασμός, διατροφή νεογνών
? Διατροφή υπερηλίκων
? Διατροφικές Διαταραχές (βουλιμία, ανορεξία)
? Τεχνητή εντερική και παρεντερική διατροφή
? Διατροφή και σακχαρώδης διαβήτης
? Διατροφή και καρκίνος
? Διατροφή και καρδιαγγειακά νοσήματα
? Διατροφή και υπέρταση
? Διατροφή και νεφροπάθειες
? Διατροφή και παθολογία γαστρεντερικού συστήματος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ08 Ιαν 2018Αγαπητοί φοιτητές,

Το μάθημα ΔΙΑΤΡΟΦΗ στις 11 Ιανουαρίου 2018 (Πέμπτη) θα ξεκινήσει 11:45 προκειμένου να αναπληρωθούν προηγούμενα μαθήματα.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ06 Ιαν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο του Ε εξαμήνου με την κα Λιαμοπούλου ότι το επαναληπτικό μαθήματα θα πραγματοποιηθεί την Δευτερά 8/1/2018 και ώρα 13.30 μ.μ. και όχι 12.30 μ.μ. όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.
Η καθηγήτρια Πολυξένη Λιαμοπούλου
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Γ ΚΑΙ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ)06 Ιαν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα εργαστήρια του Γ και Ε εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου ότι τα επαναληπτικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Δευτερά 8/1/2018 τις εξής ώρες:
- Ε ΕΞΑΜΗΝΟ
Το τμήμα των 8-11πμ: στις 8.30 πμ στην αίθουσα 1
Το τμήμα των 11-14μμ: στις 9.30 πμ στην αίθουσα 1

- Γ ΕΞΑΜΗΝΟ: Στις 11.00 πμ στο εργαστήριο 1

Η Καθηγήτρια: Τσαλογλίδου Αρετή
ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ05 Ιαν 2018Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΙΟΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 11/1/2018 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2017-18 ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 14:00.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Γ ΚΑΙ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ03 Ιαν 2018Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν τα εργαστήρια του Γ και Ε εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου ότι τα επαναληπτικά μαθήματα θα πραγματοποιηθούν την Δευτερά 8/1/2018 τις εξής ώρες:
- Ε ΕΞΑΜΗΝΟ
Το τμήμα των 8-11πμ: στις 8.30 πμ στην αίθουσα 1
Το τμήμα των 11-14μμ: στις 9.30 πμ στην αίθουσα 1

- ΣΤ ΕΞΑΜΗΝΟ: Στις 11.00πμ στο εργαστήριο 1
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-1803 Ιαν 2018Οι εξετάσεις των εργαστηρίων Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το συνημμένο πρόγραμμα.

Η Διευθύντρια του Τομέα
Μαρία Λαβδανίτη
Κατέβασμα
Εργαστηριο Νοσηλευτικης Ε01 Ιαν 2018Το εργαστήριο Νοσηλευτικης Ε με την κ. Φουντουκη θα κάνει επαναληπτικό μάθημα την Τρίτη 9/1/2018 στις 9:00 πμ. Οι εξετάσεις θα γίνουν την Παρασκευή 12/1.
Ιστορία Νοσηλευτικής - Παρουσιάσεις 201731 Δεκ 2017Αναρτήθηκαν στο e class οι παρουσιάσεις του μαθήματος Ιστορία Νοσηλευτικής. Είναι αυτές που στον τίτλο τους έχουν την ένδειξη 2017.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
ΥΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ20 Δεκ 2017Η ύλη του μαθήματος είναι οι σημειώσεις που έχουν ααναρτήθει στο e-class
ΥΛΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ18 Δεκ 2017Η εξετασθείσα ύλη περιλαμβάνει τα κεφάλαια που αναφέρονται στο συνημμένο. Στο e-class έχει αναρτηθεί βοηθητικό υλικό με μορφή pptΚατέβασμα
ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ18 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ (19/12/2017) ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/12/2017 ΣΤΙΣ 9.30ΠΜ.
Ύλη εξετάσεων εργαστηρίου μαθήματος Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη (Ισχύει μόνο για το τμήμα του κου Κουκουρίκου)18 Δεκ 2017Καλούνται οι Φοιτητές/τριες όπως κατεβάσουν το ακόλουθο αρχείο για να πληροφορηθούν την ύλη των εξετάσεων για το εργαστήριο του μαθήματος Εισαγωγή στη Νοσηλευτική Επιστήμη ( με υπεύθυνο καθηγητή τον κο Κουκουρίκο).Κατέβασμα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ17 Δεκ 2017Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/12/2017 στις 12 μ.μ. και αμέσως μετά το μάθημα Νοσηλευτικές Θεωρίες
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ 17 Δεκ 2017Η ύλη εξετάσεων για το μάθημα Υγεία Γυναικών/Νοσηλευτική Μητρότητας βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο Κατέβασμα
ΜΑΘΗΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι 17 Δεκ 2017Το μάθημα της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/12/2017 στις 12μ.μ.
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ 17 Δεκ 2017Η ύλη για τις εξετάσεις του μαθήματος Ογκολογική Νοσηλευτική βρίσκεται στο συννημένο αρχείο.Κατέβασμα
ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι16 Δεκ 2017Οι φοιτητές που παρακαλουθούν το μάθημα της Παθολογικής Νοσηλευτικής Ι παρακαλούνται να κατεβάσουν το συνημμένο αρχείο προκειμένου να ενημερωθούν για την ύλη των εξετάσεων του μαθήματος Κατέβασμα
ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ 16 Δεκ 2017Η ύλη του μαθήματος Νοσηλευτικές Θωρίες βρίσκεται στο συνημμένο αρχείο.Κατέβασμα
Ανάρτηση παρουσιάσεων PPT για τα μαθήματα Κοινωνιολογία υγείας και Χειρουργική Νοσηλευτική 1 στο e class14 Δεκ 2017Καλούνται οι φοιτητές όπως κατεβάσουν τις παρουσιάσεις των μαθημάτων Κοινωνιολογίας της υγείας και Χειρουργική Νοσηλευτική 1 του Γ εξαμήνου. Οι παρουσιάσεις που ισχύουν είναι αυτές που στον τίτλο τους έχουν το 2017.
Συνάντηση για ενημέρωση φοιτητών Ζ εξαμήνου για την πρακτική άσκηση14 Δεκ 2017Καλούνται οι φοιτητές/τριες του Ζ εξαμήνου σε συνάντηση την Τετάρτη 20/12/2017 στις 12:00 στην αίθουσα 3 για ενημέρωση σχετικά με την πρακτική άσκηση
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ε14 Δεκ 2017Το τμήμα του εργαστηρίου νοσηλευτικής Ε με την κ. Φουντούκη θα μεταφέρει το μάθημα της 20ης Δεκεμβρίου για την Παρασκευή 15/12 στις 14:00.
Σχετικά με τα μαθήματα της Πέμπτης 14/12/201713 Δεκ 2017Για την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας λόγω της αυριανής γενικής απεργίας, δεν θα πραγματοποιηθούν στο τμήμα τα μαθήματα αύριο Πέμπτη 14/12.
Οι καθηγητές θα ανακοινώσουν την ώρα και ημέρα της αναπλήρωσης των
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΑΥΚΙΑ13 Δεκ 2017ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19.12.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 1ΜΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ13 Δεκ 2017ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20.12.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 1ΜΜ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι (κα ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ)13 Δεκ 2017ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ κα ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18.12.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 1μμ.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ κας ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ
Ανακοίνωση για το μάθημα "Διασφάλιση ποιότητας στη Νοσηλευτική πράξη"13 Δεκ 2017Το αυριανό μάθημα θα αναπληρωθεί Πέμπτη 21.12.2017 ώρα 16:00.
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/12/2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
KOINOTIKH ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ II13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-12-2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-12-2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΙΙ13 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΙΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19-12-2017 ΣΤΙΣ 8.30ΠΜ.
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ
Εργαστήριο Γ εξαμήνου με την κα Τσαλογλίδου12 Δεκ 2017Ενημερώνονται οι φοιτητές που παρακολουθούν το εργαστήριο Παθολογικής- Χειρουργικής Νοσηλευτικής του Γ εξαμήνου ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί κανονικά, όπως έχει συμφωνηθεί, η προαναπλήρωση του εργαστηρίου της 18ης Δεκεμβρίου 2017.Το μάθημα θα ξεκινήσει στις 12.30μμ.
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ Ε΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΛΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ 11 Δεκ 2017Το επαναληπτικό μάθημα του εργαστηρίου του Ε΄εξαμήνου με την κα Λιαμοπούλου θα πραγματοποιηθεί στις 8/1/2018 και ώρα 12.30-13.30 μ.μ.

Εκ μέρους της κα Λιαμοπούλου
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ - ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ11 Δεκ 2017ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ»

Προτεινόμενο σύγγραμμα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ του John McLeod Εκδ. Μεταίχμιο
Σελ 30 ορισμοί
Σελ 36 στόχοι συμβουλευτικής
Σελ 40 ορισμός συμβουλευτικής ( 7 σημεία) και πιθανά αποτελέσματα
Σελ 221 όροι αλλαγής προσωπικότητας κατά την προσωποκεντρική προσέγγιση (Rogers)
Σελ 228 Κύκλος ενσυναίσθησης
Σελ 483 Υποχρέωση εχεμύθειας σύμφωνα με την British Assosiation for counselling
Σελ 520 Προβλήματα άσκησης συμβουλευτικής σε νοσοκομείο
Σελ 596 ικανότητες συμβούλου
Σελ 620 Δεξιότητες συμβουλευτικής
Επιπλέον το ppt που παρουσιάστηκε μέσα στη τάξη ( δίδεται σε μορφή pdf)
Κατέβασμα
ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΗ10 Δεκ 2017Τα επαναληπτικά μαθήματα των εργαστηρίων του Γ΄εξαμήνου της κας Κουταλάκη θα πραγματοποιηθούν ως εξής:

8/1/2018
9-10 π.μ. το τμήμα της Τρίτης
10-11 π.μ. το Τμήμα της Πέμπτης 10-2 μ.μ.
11-12 μ.μ το τμήμα της Πέμπτης 2-6 μ.μ.

εκ μέρους της κας Κουταλάκη
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3o ΒΗΜΑ 10 Δεκ 2017Η διαδικασία του 3ου βήματος θα ξεκινήσει την Κυριακή 10/12/2017 στις 10 μ.μ.

Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
Να επισκεφθούν την ηλεκτρ διεύθυνση www.nurse.teithe.gr/ergasia2.php προκειμένου να δούν τα προτεινόμενα από τους καθηγητές θέματα πτυχιακών εργασιών.
Στην συνέχεια και ανάλογα με το θέμα που τους ενδιαφέρει, να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο καθηγητή (οι διευθύνσεις των ηλεκτρ ταχυδρομείων των καθηγητών είναι αναρτημένες στην Ιστοσελίδα του τμήματος: http://www.nurse.teithe.gr/kathigites.php )

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία
ΜΑΘΗΜΑ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 07 Δεκ 2017Το μάθημα της Ογκολογικής Νοσηλευτικής θα πραγματοποιηθεί για αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.
ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΑΧΕΠΑ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ07 Δεκ 2017Οι φοιτητές του Ζ εξαμήνου που πραγματοποιούν την κλινική τους άσκηση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, την Παρασκευή 8/12/2017, θα παρακολουθήσουν το συνέδριο "Αγγειακές Ημέρες ΑΧΕΠΑ", στο Grand Hotel. Συνάντηση: 8:30 πμ στην είσοδο του ξενοδοχείου. Παρουσίες θα ληφθούν μόνο στο χώρο του συνεδρίου και θα υπογραφούν εκεί τα βιβλιάριά σας.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ-Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ)06 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΡΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΟΥ Ε ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΤΣΑΛΟΓΛΙΔΟΥ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ 18ΗΣ/12/2017. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 12Μ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΙΣ 14.30ΜΜ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 2ο ΒΗΜΑ 05 Δεκ 2017Καλούνται οι φοιτητές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας,
1ον να οργανωθούν σε ομάδες δύο ατόμων για Βιβλιογραφική ανασκόπηση και σε ομάδες τριών ατόμων για ερευνητική εργασία
2ον να ορίσουν έναν συντονιστή της ομάδας
3ον Ο συντονιστής της ομάδας να επισκεφτεί την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/epikefalis.php
4ον Εισάγει τα στοιχεία του και δημιουργεί την προϋπόθεση δημιουργίας της ομάδας
(Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ εισάγει τον ΚΩΔΙΚΟ του, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ του και τον ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ του και επιλέγει ως Ιδιότητα Μέλους [Επικεφαλής Ομάδας] . Πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
5ον Εισάγει ξανά τα στοιχεία του και επιλέγει το 1ο μέλος της ομάδας του. Στην συνέχεια πατάει το κουμπί [Δημιουργία ομάδας/Προσθήκη μέλους στην ομάδα ]
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Το 5ο ΒΗΜΑ επαναλαμβάνεται τόσες φορές όσα και τα μέλη της ομάδας (2-3 φορές ανάλογα με την εργασία)
Στην περίπτωση λάθους ή διαφωνίας μεταξύ των μελών μπορεί κάποιο μέλος να διαγράψει ΜΟΝΟ τον εαυτό του
Όταν αυτός που διαφωνεί είναι ο συντονιστής, σε περίπτωση διαγραφής του διαγράφεται ολόκληρη η ομάδα
ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ: Στο πλαίσιο [Διαγραφή Ομάδας ή Μέλους] , εισάγεται ο ΚΩΔΙΚΟΣ, το ΕΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ και ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ. Αν ο διαγραφείς είναι απλό μέλος τότε μόνο το όνομά του επιστρέφει το μέλος στην λίστα [Μέλος Ομάδας]. Αν είναι συντονιστής τότε επιστρέφουν όλα τα ονόματα των μελών .

Οι φοιτητές μπορούν να πραγματοποιήσουν την παραπάνω διαδικασία από σήμερα Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 (12 μ.μ.)

Σημαντική Σημείωση: Φοιτητές που χρεώθηκαν θέμα πτυχιακής σε προηγούμενα εξάμηνα, ΔΕΝ μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή την διαδικασία
Προτεινόμενο σύγγραμμα μαθήματος επιλογής "Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική Πράξη"05 Δεκ 2017Το προτεινόμενο σύγγραμμα του μαθήματος επιλογής "Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική Πράξη" είναι το:
"Αρετή Σταυροπούλου, Εισαγωγή στη Διασφάλιση Ποιότητας στη Νοσηλευτική".
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ05 Δεκ 2017ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 6/12/17 ΘΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ02 Δεκ 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΏΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/12/2017 ΣΤΙΣ 13.30 ΜΜ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΟΥΣΑ 1. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΊ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.
Ανακοίνωση για το μάθημα Διατροφή - Διαιτολογία 30 Νοε 2017Το σημερινό μάθημα ¨" Διατροφή - Διαιτολογία" της κ. Ντετοπούλου δεν θα γίνει λόγω ασθένειας. Η ημέρα αναπλήρωσής του θα ανακοινωθεί στο επόμενο μάθημα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ21 Νοε 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ:
10πμ Αναστασιάδου, Ανθίδου, Ασλανίδου, Βενέτης, Βογιατζόγλου, Γιάννενα, Γραμμάτης, Δεβλέτογλου, Δημητρακάκη, Δημητρίου

10.30πμ Δημητρακάκη, Δημητρίου, Ευσταθίου, Ηρακλείδου, Θέμελη, Θεοδωρίδου, Ιντζεβίδης, Καζαντζίδου, Καλιαμπανάση

11πμ Κανάρη, Καραγιάννη, Καρακάσης, Καρανάσιος, Καρατζά, Καριώτη, Καρτάλης, Κατέρη, Κατσιανιδου,

11.30πμ Κατσίδη, Κατωγούδη, Κολτσακίδου, Κουτρούδη, Μανωλάκος, Ματαμαδιώτου, Μαυρομάτη, Μερκούρη, Μπαλάφα,

12μβ Παντελίδου, Παπούλια, Ποποβίδης, Πρώιμου, Σαββίδης, Τούτσιοσ, Καρσλίδου, Κούτλα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΣ ΛΑΒΔΑΝΙΤΗ 21 Νοε 2017Τα μαθήματα της κας Λαβδανίτη δεν θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 22/11 και την Πέμπτη 23/11 λόγω συμμετοχής της καθηγήτριας σε συνέδριο.
Η αναπλήρωση των μαθημάτων θα γίνει μετά από συννενόηση με τους φοιτητές.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ21 Νοε 2017Καλούνται οι φοιτητές, που θεωρούν ότι έχουν τις προϋποθέσεις για ανάληψη θέματος πτυχιακής εργασίας, να επισκεφτούν μέχρι την Κυριακή 26 / 11/2017 την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.nurse.teithe.gr/ergasia.php και να συμπληρώσουν τα αιτούμενα στοιχεία.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΙΙ21 Νοε 2017ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛ. & ΧΕΙΡ. ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ13 Νοε 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ Ι ΜΕ ΤΗΝ καΚΑΥΚΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16.11.17 ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ, 14.11.17 & ΩΡΑ 1ΜΜ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ 13 Νοε 2017ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16.11.17 ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-11-201709 Νοε 2017Οι φοιτητές του Ε και Ζ εξαμήνου όλων των νοσοκομείων που πραγματοποιούν κλινική άσκηση την Παρασκευή θα παρακολουθήσουν τη Διημερίδα του ΤΕΕΝ που πραγματοποιείται στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Η ώρα προσέλευσης είναι 8.30 π.μ (Οι φοιτητές του κου Κουκουρίκου θα πραγματοποιήσουν τη συνεννόηση που έχει γίνει με τον καθηγητή τους).

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Γ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΧΕΠΑ08 Νοε 2017Παρακαλούνται οι σπουδαστές του Γ εξαμήνου που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο ΑΧΕΠΑ και μέχρι τώρα έχουν κάνει ήδη δύο απουσίες να επικοινωνήσουν με την κ. Φουντούκη στην ηλεκτρονική διεύθυνση antifountou@yahoo.gr άμεσα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ERASMUS05 Νοε 2017ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (INTERNSHIP) Ή AFTER PLACEMENT ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 8.11.17 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.15. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ERASMUS